Gődény bunyózni akar Majkával: “Egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni”

Ország

Sokadik felvonásánál tart a Gődény-Majka vita. Kezdődött a Coviddal kapcsolatos nézeteltérésükkel, majd az orosz-ukrán háború kapcsán sem találtak közös nevezőre (vagy inkább Közös Nevezőre).

Gődény vitára hívta Majkát, a rapper ezt egy feltétellel vállaln:

Mikor jössz, hozz el egy táskába 150 millió forintot, amit tőlünk loptál el. Ha ezt elhozod, akkor leállok veled vitatkozni, addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi! Nyilvánvalóan választási családban vettél részt! Ezt hogy engedik meg Magyarországon?… Menjél edzél még, de ne csak testre, agyra is!

üzente Majka a járványszkeptikus gyógyszerésznek.

Majd Gődény bekeményített:

Ide figyelj, Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, amelyet mások is követhetnének és ott lehetnének, és esetleg beégnél, mint a rongy, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, én egy szteroidbohóc vagyok, ami rajtam van, felfújt izom, viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már megláttuk korábban is. Azt mondom neked, mérkőzzünk meg abban, sportszerű körülmények között. És tudod, mi van, Petike? Ha olyan beszari vagy, akkor ide se fogsz kiállni velem. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy

– közölte, hozzátéve: a helyet és az időpontot is kiválaszthatja Majoros. Illetve miután tudja a számát, ha arról hívja, fel fogja venni a telefont.

Gődény György pártja kiállt Oroszország mellett