Szerelmes fotót posztolt Meggyes Dávid

Ország

Stana Alexandra Valentin-napi fotója után Meggyes Dávid is úgy döntött, közös fotót posztol közösségi oldalán.

Meggyes Dávid másfél hónappal ezelőtt hagyta el feleségét, Horváth Grétát, és hamar ki is derült, a táncos Stana Alexandra áll a szakítás háttérben. Alexandra nemrég azt nyilatkozta, még inkább csak az ismerkedős fázisban vannak Dáviddal, komoly kapcsolatról még nincs szó, de úgy tűnik, tombolnak közöttük az érzelmek.

Ezt bizonyítja Alexandra Valentin-napi posztja is, és az a fotó is, melyet Dávid osztott meg oldalán kettejükről. A fotó megosztását Meggyes Dávid nem engedélyezte, itt lehet megnézni. A fotó mindenesetre szerelemről árulkodik: Dávid érzelmesen puszilja Alexandra orrát, aki ettől nagyon boldog.

A Blikk vette észre, hogy Dávid egyik követője érdekes megjegyzést tett a fotóhoz.

Úristen, hirtelen azt hittem, Gréta… hasonlítanak

– írta egy hölgy, mire Dávid nem túl kedvesen így reagált:

Hinni a templomban kell, írass fel szemüveget!

Majd miután figyelmeztették, hogy nem volt szép a válasza, így folytatta Dávid:

Na akkor tisztázzuk, hátha megértitek! Szerintem nettó tahóság vagy tapintatlanság, ahogy tetszik, bárkit bárkivel összehasonlítani! Nem qrva mindegy? Jobb ettől neked?! Bárkinek?! A vélemény olyan, mint a seggl@k, mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másiké. Maradjunk ennyiben, és ameddig ez a saját oldalam, engedtessék meg, hogy úgy reagáljak, ahogy akarok, aki tapló, az repül! Ha tetszik, ha nem

– írta meg keményen a véleményét Dávid. Akkor most ki is a tapló? Egy hozzászóló szerint épp Dávid az, aki nem úgy fogalmaz, ahogy illene.