Meleg miniszterek rejtőzködnek a Fidesz-kormányban? Így látja Gulyás Gergely

Ország

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt egy lakossági fórumon a minap arról beszélt, hogy Az ördög ügyvédje nevű blog három meleg kormánytag botrányát készül kirobbantani.

Márki-Zay az ATV Egyenes beszéd című műsorában is megismételte, egy blog három kormánypárti meleg politikusról fog „botrányos” anyagokat publikálni. „Folyamatosan kapjuk ezeket az információkat” – mondta ezzel kapcsolatban most.  Hogy mindezt honnan tudja, arra azt mondta: „azt hadd ne áruljam el.” Három miniszterről van szó tudomása szerint, és azt is hozzátette, hogy Az ördög ügyvédje – a Borkai-botrányt robbantó blog – fogja ezeket tudomása szerint nyilvánosságra hozni.

A szerdai Kormányinfón Gulyás Gergelyt kérdezte e témával kapcsolatban Sarkadi Zsolt a 444.hu-tól.

Kizártnak tartom

– így reagált Gulyás Gergely a 444.hu kérdésére arról, lehetségesnek tartja-e, hogy fényképek vagy videók kerüljenek elő három meleg miniszterről.

Így zajlott a párbeszéd:

Gulyás Gergely: Amennyire ismerem a minisztertársaimat, az nem életüknek ez a része, de kizártnak tartom.

Sarkadi Zsolt : Bár ugye a Völner-ügyről se tudott, szóval bármi lehet.

Gulyás Gergely: Igen, de azért a kettő közt van különbség.

A nemi orientáció normális országban nem lenne téma, de hazánkban a kormány olyan durva homofób kampányt tol (lásd: “gyermekvédelmi népszavazás” összemosása a szexuális kisebbségekkel kapcsolatos ellenérzésekkel), hogy időről időre szükségesnek érezzük, hogy beletöröljük az orrukat saját piszkukba – a szerk.