Exkluzív helyen ünnepelte a Valentin-napot Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Ország

Mészáros Lőrinc egy elegáns étterembe vitte el feleségét, Várkonyi Andreát Valentin-napon.

A tévés-üzletasszony és az ország leggazdagabb üzletembere tavaly szeptemberben fogadott egymásnak örök hűséget. Parádés esküvőjüket követően szorosabbra fűzték üzleti viszonyukat is, de magánéletükbe is bepillantást engednek olykor, köszönhetően például Várkonyi Andrea könyvének, melyben leírta, mint egy kisbaba, úgy alszik Mészáros mellkasán.

Szerelmük azóta is szárnyal, Mészáros a Valentin-napról sem feledkezett el. A Blikk egyik olvasója vette észre, hogy Mészáros Lőrinc nem akárhova vitte vacsorázni kedvesét: a Four Seasons Hotelben kapta lencsevégre a párt.

Amikor már végeztünk a vacsoránkkal és felálltunk az asztalunktól, pár méterre egy ismerős, kellemes női hang ütötte meg a fülem, amint azt mondja: Lőrinc. Ekkor lettem figyelmes Várkonyi Andreára, aki Mészáros Lőrinc kezét fogja egy kétszemélyes asztalnál

– írta a lap olvasója.

Várkonyi Andrea tavaly novemberben adott hosszú interjújában nem győzte dicsérni férjét, elmondta, nagyon örül annak, hogy ők ketten egymásra találtak. Kifejezetten mély a kapcsolatuk, nagyon odafigyelnek egymásra.