Lakatos Gabriella Kemecse

Megszólalt a Kemecsén megvakított nő, így van most a brutális támadás után Lakatos Gabriella

Ország

Védett házban őrzik a Kemecsén megvakított lányt, aki hisz abban, hogy egyszer visszanyeri a látását – számolt be az atv.hu.

Mint ismert, Lakatos Gabriellát volt élettársa múlt szombaton támadta meg, miután békülési szándékkal kihívta az utcára. A beszélgetés elfajult, a férfi földre lökte a nőt, bántalmazni kezdte, közben a puszta kezével Gabriella mindkét szemét kinyomta, és azzal fenyegette, hogy megöli. A nő eszméletét vesztette. Amikor a közeli ingatlanból az asszony rokonai kijöttek, a gyanúsított elmenekült a helyszínről. A bántalmazás következtében a sértett – a gyors orvosi segítség ellenére – mindkét szemére elvesztette a látását.

Lakatos Gabriella most a világtól távol, egy védett házban lábadozik – írja az atv.hu. A nő és teljes családja a rendőrség kérésére elmenekült az otthonából. Ugyanis a támadója az ellene indult rendőrségi hajtóvadászat kellős közepén visszatért Kemecsére, hogy megölje a lány rokonait.

Megszólalt a hencidai férfi, aki mindkét szemét kinyomta volt barátnőjének

Lakatos Róbert, Gabriella bátyja azt is elmondta, az új, kamerákkal felszerelt otthonukat a rendőrség éjjel-nappal őrzi. Erre azért van szükség, mert Gy. Attila a társaival a hajtóvadászat közben visszatért Kemecsére, hogy befejezzék a mészárlást, amit ő elkezdett. “Ezúttal a családunkat is meg akarták ölni, a rendőrség pedig komolyan vette a fenyegetést” – mondta a nő bátyja.

Gabriella az atv.hu kérdéseire testvérének diktálta le a válaszokat:

Örülök, hogy életben maradtam, és a korábbi kapcsolatomból ajándékba kapott, négyéves kislányom, Mira is itt lehet mellettem.

Támadójának soha nem fog megbocsátani. Bízik abban, hogy a tudomány egyszer eljut oda, hogy a látását vissza tudják adni. Gabriella tanulja a látás nélküli életet, és minél előbb szeretne önállóan élni.

A családnak most nagyon jól jön a segítség. Aki támogatni tudja őket pénzzel, az Gabriella édesapja, Lakatos Sándor 68700322-10069279-es számlaszámára küldhet pénz. A megjegyzés rovatba pedig írják oda: Lakatos Gabriella részére.