Janicsák Veca döntött a válás mellett

Ország

Nemrég derült ki, hogy Janicsák Veca és férje elválnak. Az énekesnő elárulta, ő döntött a szakítás mellett.

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel 2020-ban döntöttek úgy, hogy elválnak, jelenleg is folyamatban van a válási procedúra.

A házasokkal 2019-ben az Ázsia Expresszben ismerkedhettek meg jobban az emberek, már akkor is látszott, nem teljes az összhang közöttük, indulataikat sokszor a kamerák előtt sem tudták elrejteni. Végül Veca volt az, aki úgy döntött, véget vet kapcsolatuknak.

Ettől függetlenül Emma, a közös kislányuk továbbra is a legfontosabb szereplője az életüknek, így az ő érdekei számukra elsődleges – írja a Bors.

Mindkettőnk számára elsődleges szempont, hogy ő a jövőben is boldogságban és békességben nevelkedjen. A mindennapi anyai teendőket változatlanul én látom el, de Ábel is éppen annyira az élete része, ahogyan eddig is. Mindent megtesz azért, hogy minél több időt töltsön a lányunkkal, a munkája és a tanulmányai mellett

– nyilatkozta a lapnak az énekesnő, aki szerint a 7 éves Emma felfogta, édesanyja és édesapja ugyan már nem él együtt, de éppúgy szeretik őt mindketten.

Janicsák Vecának nemcsak a válással kell szembenéznie. Évek óta küzd nőgyógyászati problémákkal, melyeknek az lett a vége, hogy el kellett távolítani a méhét. Veca ennek ellenére most sokkal nőiesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, mint eddig bármikor.