Kulcsár Edina

Kulcsár Edina nekiment Csutinak

Ország

Úgy tűnik, mégsem tudnak békében elválni a házasok. Edina nyilvánosan üzent Csutinak, nem túl kedvesen.

Nem ez az első eset, hogy Csuti arról posztol, hogyan telnek az estéi gyermekei társaságában. Vasárnap is megosztott egy videót, amin azonban hallható az is, hogy Nina az anyukáját szólongatja.

Szegény Nina az anyukáját keresi!

– vette észre a life.hu, hogy mit írt egy kommentelő. Edina egy hosszú válaszban reagált neki üzleti Insta-oldaláról, ugyanis privát oldalát férje letiltotta.

Mivel a gyerekeim apja letiltott… innen válaszolok! (Edina vagyok “a kedves anyuka”! ) MITŐL HANYAGOLNÁM EL A GYEREKEIMET??? Azért mert nem posztolok minden egyes pillanatban amikor a gyerekekkel vagyok, attól még velük vagyok, szemben Csutival, aki minden alkalmat megragad, hogy a jó apa és az áldozat szerepében tetszeleghessen az általa imádott nyilvánosság előtt!

– kezdte Edina, aki azt is leírta, aznap apás nap volt, de ettől függetlenül a délutáni alvásig ő is otthon volt a gyerekekkel. Ráadásul szinte minden munkáját lemondta az utóbbi időben, hogy a gyerekek semmit ne vegyenek észre az ő szakításukból és igyekszik minél több időt velük tölteni, amit nem a nyilvánosság előtt tesz.

Könyörgöm! Ne csak nézzetek… lássatok a dolgok mögé is, de azt hiszem, lassan szükség lesz a segítségemre! A gyerekeim miatt nem hagyhatom tovább, hogy az anyai becsületem a sárba legyen tiporva!

– folytatta Edina, aki elmondta, csak azért nem fog posztolni a gyerekeiről, hogy azt bizonygassa, jó anya.

Vagy szerintetek attól jó szülő valaki, hogy megoszt egy momemtumot, hogy pozitív színben tüntesse fel magát? Attól törődik valaki a gyerekeivel és attól jó anya vagy éppen apa, mert azt mutatja???

– teszi fel dühösen a kérdéseit Edina, aki aztán férjének is odaszólt.

Csuti… neked innen is köszönöm, hogy tartod magad a megbeszéltekhez, miszerint a gyerekeket nem mutatjuk, főleg nem ebben az időszakban!

– írta Edina, aki hozzászólására ismét kapott hideget-meleget, de elsősorban hideget. A kommentelők szerint ne is csodálkozzon azon, hogy tiltva van, és azt sem értik, miért baj neki, ha Csuti posztol a gyerekekről, hiszen eddig éjjel-nappal ő is ezt tette, azzal viszont nem volt baja. Kulcsár Edina ismét válaszolt:

Semmit nem tudtok, hogy mi miért és hogyan történt, úgyhogy ezt el is engedem! Jövőhéten érkezem és elmesélem! Azt pedig anyaként, úgy, hogy meg is beszéltünk valamit a közös gyerekeinkkel kapcsolatban, azért hadd engedtessék már meg nekem, hogy számon kérjem!
Nem vitatkozni jöttem… nem is érdekel senki… csak a gyerekeim!!! Miattuk álltam ebbe is bele!

A héten tehát számíthatunk még arra, hogy Edina beszélni fog a kapcsolatukról.