Szikora Róbert szeretné vállalni Babicsek Bernát temetésének költségeit

Ország

Szikora Róbert és az R-GO saját halottjának tekinti Babicsek Bernátot, temetésének költségeit is szeretnék átvállalni.

A színész-zenész-harmonikaművész az R-GO-val is sokszor fellépett 2008-2012 között, oszlopos tagja volt az együttesnek, ezért Szikora Róbert szeretné vállalni Bernát temetésének költségeit.

Ő a mi Bernátunk, és az R-GO saját halottjának tekinti. Szeretnénk a temetést is mi magunk vállalni. Nyilvánvalóan a család döntése lesz, de egy biztos, a költségekben mindenképp segíteni akarunk

– nyilatkozta Szikora Róbert a Borsnak.

Babicsek Bernát tragikus halála megrázta az egész országot, édesapja nemrég mondta el, hogy talált rá elhunyt fiára. Babicsek Bernát január elsején hunyt el, feltehetőleg főzni szeretett volna valamit magának, de közben elaludt, a konyhában pedig tűz ütött ki. A fiatal művész halálát füstmérgezés okozhatta.

Bernát édesanyja a Borsnak nyilatkozva mondta el, élete végéig kísérteni fogja a pillanat, ahogy rátaláltak a gyermekére. Miután a férje betörte az ajtót, keresni kezdték Bernátot, közben észrevették, hogy a tűzhely körül fekete füst nyomai láthatóak. Bernát a konyhaasztal mellett feküdt kormosan, élettelenül.