Mózes András üzent Molnár Áronnak: “Azt hittem, te egy korrekt csávó vagy”

Ország

Molnár Áron kiosztotta Gubás Gabit, mert elvállalta Dobrev Klára szerepét az Elkxrtukban. Most azonban neki olvastak be.

December 13-án adták át az Arany Medál-díjakat, a legjobb színésznőnek Gubás Gabit választották, a legjobb színésznek Molnár Áront. Molnár közösségi oldalán írt posztjában kérte számon Gubás Gabin a szerepvállalást.

Lesz egyáltalán egy szemernyi bűntudatod is, hogy hazudtál, hogy nem néztél utána?

– tette fel a kérdést akkor a színész, akinek most Mózes András, aki szintén szerepel a filmben, nyílt levélben üzent. Mózes úgy érzi, Molnár bicskanyitogató stílusa rákényszeríti arra, hogy kiálljon magáért és mindazokért, akik szerepet vállaltak még az Elkxrtukban, így Gubás Gabiért is.

Az, hogy ez a támadás nem is személyesen hangzott el Gubás Gabi irányába, miközben a díjátadón ott álltatok egymás mellett, az döbbenet! Hazamentél és utólag, otthon megírtad a szöveget? Ez hol etikus? Nem ismerlek igazán, de azt hittem, te egy korrekt csávó vagy… Arról már nem is beszélve, hogy az, akinek támadó stílusban nyílt levelet küldesz korosabb nálad, ráadásul egy nő és nem utolsósorban a pályatársad, kollégád, akit bármikor felhívhatsz, akivel leülhetsz egy kávéra, ha tényleg annyira érdekel, hogy mit gondol. Nyilván költői kérdéseket tettél föl neki, de akkor viszont az érdeklődésed nem őszinte. Akkor a bejegyzésed csak a kirakatba készült. De kinek? Minek? Mi a valódi cél?

– írja hosszú levelében Mózes András, aki azt is megfogalmazta, hogy az Elkxrtuk egy percig sem állította magáról, hogy dokumentumfilm, ezért is érthetetlen számára, miért kéri számon Molnár Áron Gubás Gabin, hogy utánajárt-e, van-e valóságalapja annak, amit az általa megszemélyesített Dobrev Klára mondott. Mózes szerint az Elkxrtuk egy megtörtént események alapján létrejött félig fikciós mozi.

Fotó: Facebook/mozesandrasofficial

Molnár Áron durván kiosztotta Gubás Gabit az Elk*rtuk miatt