Gumibottal verte a gyerekeket egy nyíregyházi iskolaőr, már ki is rúgták

Ország

Az iskolaőr lépett közbe egy nyíregyházi szakiskolában, amikor egy hangos fiúosztályt nem tudott rendreutasítani a tanár – számolt be az RTL Klub.

A női biztonsági őr három diákot kitessékelt a tanteremből, majd az irodájába hívta őket, kulcsra zárta az ajtót, és ott bántalmazta őket – állítja egyikük édesanyja.

“Letérdepeltette őket. Kinyújtatta egyik kéz, másik kéz, tenyérre. Gumibottal erősen ugye ráütött a tenyerükre. Lehúzatta a cipőjüket és akkor utána ki kellett ugye térdelve nyújtani a lábukat és erős ütést mért a talpukra”

– mesélte az anyuka.

Iskolaőr vetett véget a verekedésnek egy hajdú-bihari iskolában

A fiú még másnap is fájlalta a talpát, de otthon semmit nem szólt, csak miután a rendőrség hívta a családot. Úgy tudja, az igazgató fordult a hatósághoz.

A szülő elmondása szerint amikor az iskolaőr első ütést mérte a nő a gyereke osztálytársára, akkor mondta, hogy ne ordítson, hanem harapjon a kezébe, mert ha ordítani fognak, akkor annál nagyobbat fognak ütni.

Az anya azt mondja, nem az iskolára haragszik, az iskolaőr hibázott. Bántalmazás miatt indult nyomozás az ügyben. Az őrt már kihallgatták és a munkaviszonyát is megszüntették.