Halász János valószínűleg a szó jelentését sem érti, de gyerekek “transzvesztitává” válásával riogat

Ország

Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Halász János hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP fontosnak tartja, hogy megvédje a gyermekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől.

“Éppen ezért tesszük fel a kérdést, hogy támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek” – mondta, aláhúzva, hogy a Fidesz-KDNP válasza: határozottan nem.

Kiemelte: “Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi”.

Itt megjegyeznénk, hogy a debreceni fideszes először a Magyarországon 18 éves kor alatt nem végezhető nemátalakító műtétekről hadovál, majd transzvesztitákról beszél. Utóbbi szó azokat jelöli, akik az ellenkező nem ruháit viselik, illetve viselkedését utánozzák.

“Itt gyermekeknek tartanak felolvasást iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen-történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást”

– bogarászta ki papírjából Halász. Hangsúlyozta, az érzékenyítés kezdi elérni célját.

“Sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13-17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat, naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában” – közölte Halász János.

A Fidesz-frakció szóvivője elmondta, a “nemátalakító műtétek és beavatkozások elismerése megjelent számos nyugat-európai országban, köztük Spanyolországban, ahol 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a kiskorúak, de Skóciában is, ahol ugyanez már 4 éves kortól megengedett”.

Halász János szerint a magyar baloldal is asszisztál ehhez, ugyanis a “Momentum Mozgalom LMBTQ+ szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt”. A kormánypárti politikus nyilatkozata végén felszólított: állítsuk meg az LMBTQ-lobbi “gyermekeink épségét veszélyeztető őrületét!”.