Csobot Adélt tartják a legrosszabb mentornak

Ország

Csobot Adél a jubileumi X-faktor egyik mentora. Sokan nem örülnek ennek, a nézők szerint ő a legalkalmatlanabb mentor, aki valaha részt vett a műsorban.

Csobot Adél mindenki megdöbbenésére a zenekarokat kapta az X-faktor 10. évadában. Ez azért is furcsa leosztás, mert a négy mentor közül neki van a legkevesebb tapasztalata a zenekarokat illetően, bár sokak szerint Adél alapból teljesen alkalmatlan erre a posztra – írja a Promotions.

Egyre több dühös komment lepi el a műsor és Adél közösségi oldalait. A kommentelők szerint rossz döntés volt Adélnak adni a zenekarokat, mert semmit nem fog tudni kezdeni velük. Szerintük Adél nem jó zenekarokat választott ki a mentorházba sem, inkább hallgatnia kellett volna mentortársai tanácsára, mert így biztos, hogy a zenekarok lesznek a 10. X-faktor első kiesői.

Adélt azonban nem érdekli a kommentelők véleménye, úgy érzi, jól döntött.

Lehet egyetérteni a döntéseimmel vagy éppen nem, egy dolog biztos: őszintén, szívből döntöttem! Egy pillanatig sem bántam meg egyiket sem! Szeretem a mentorházas brigádomat!

– írta Instagram-oldalán, melyhez záporoznak a kommentek.

Adél, nem rosszindulatból, de nem vagy oda való. Nem értesz hozzá és ezt belül te is tudod. Bár ennyi pénzért én is elhakniznám, igazad is van.

Csóri zenekarok. A legrosszabb “mentort” kapták meg, énekelni sem tud, sosem tudott.

Minden idők leggyengébb csapatai az X-faktorban.

Ilyen és ehhez hasonló kommentekkel van tele Adél legutóbbi Instagram-posztja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Fotó: Facebook/csobotadelxfaktor