Tóth Gabi

Tóth Gabi szerint le akarják őt járatni

Ország

Tóth Gabit felbosszantotta egy újságíró. Hogy mivel, azt közösségi oldalán osztotta meg követőivel egy olyan fotó mellett, melyen kislányát öleli.

Egy újságíró Tóth Gabi barátain keresztül érdeklődött az énekesnőről, amit ő nem tudott mire vélni. Felhívta az újságírót, hogy inkább őt kérdezze, ha valamit tudni szeretne, hiszen mégiscsak róla van szó.

Szóval felhívtam, hogy valódi válaszokkal és információkkal segítsem a munkáját, de erre nem igazán volt vevő, azt éreztem ő már eldöntötte mi a valóság. Rólam és nélkülem. Az, hogy mi az igazság, láthatóan a legkevésbé sem érdekelte. És mindezt lekezelő, sértő módon a tudomásomra is hozta

– írja Instagram-posztjában Gabi, aki szerint gyűlöletkampányt folytatnak ellene.

Azt érzem, hogy tovább folytatják az ellenem irányuló gyűlölet kampányt és megpróbálnak hitelteleníteni, mindegy milyen módon, és milyen eszközzel, de ez a cél.
Értem én, hogy jövő áprilisban választás lesz, de mi közöm van nekem a politikához?

– teszi fel a kérdést Gabi, akit az utóbbi időben sokan a NER egyik kegyeltjeként tartanak számon.

Tóth Gabi eldöntötte, nem fogja hagyni magát és minden erejével azon lesz, hogy elmondja mindenkinek, hogy milyen aljas eszközökkel próbálják meg hitelteleníteni azokat, akik nem értenek egyet az ő nézeteikkel.

A személyeskedés, bullying, karaktergyilkolás fogalmak azt hiszem sajnos már mindenki számára ismerősek lehetnek. Primitív eszközök arra, hogy lejárassanak csak azért, mert más a hitem, az életmódom, más dolgokat képviselek, mint amit szerintük kellene.

– írja a kis fürtös Hannarózát ölelő énekesnő, aki szerint mindig érdemes átgondolni, vajon mennyi valóságtartalma lehet egy cikknek és hogy miről szólhat valójában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés