Berki Krisztián

Hódi Pamela kétszázezres tartásdíjat követel Berki Krisztiántól

Ország

Durvul a per Berki Krisztián és Hódi Pamela között. Berki Krisztián nem akar hétvégi apuka lenni, Pamela viszont magának akarja Natit és kétszázezres tartásdíjat követel.

Csütörtökön folytatódott Hódi Pamela és Berki Krisztián pere. Az egykori celeb pár közös kislányuk, Natasa Zselyke elhelyezése miatt fordult a bírósághoz. A pár 2017-ben döntött a szakítás mellett, azóta közös felügyeleti joguk van Natika felett, de Pamela szeretné, ha ez megváltozna.

A kislány jelenleg öt napot Berkinél, kilencet Hódinál tölt, ám a modell kérvényezte, hogy kizárólagos felügyeleti jogot kapjon és Nati kéthetente csak két napot tölthessen az édesapjánál, valamint 200 ezer forintos tartásdíjat kér exétől – írja a Blikk, amibe Berki Krisztián nem hajlandó belemenni.

Kutyakötelességem apaként, hogy harcoljak azért, hogy a gyermekem érdekeit előtérbe helyezve ragaszkodjak a közös felügyelethez. Nem tartásdíjas apuka akarok lenni, és ez minden érintett számára egyértelmű kell hogy legyen. Felháborítónak tartok egy olyan beadványt, hogy kevesebbet láthatom a lányomat, de fizessek többet. Egyértelmű, hogy ez nem Nati érdeke, hanem Hódi Pameláé

– nyilatkozta a lapnak Berki, aki azt is elmondta, hogy Pamela gyerektartási kérelme 500 ezer forintról indult. Most 200 ezer forintot követel, holott Berki Krisztián elmondása szerint az elmúlt négy évben minden, a kislánnyal kapcsolatos költséget ő fedezett, az oktatását, a táboroztatását, a sportolását és öltöztetését is.

A tárgyalás decemberben folytatódik.