Lehidalsz! Ez volt a menü Mészárosék lagziján

Ország

Olyan ételeket szolgáltak fel a Mészáros-Várkonyi álomesküvőn, melyek egy részéről jó eséllyel a magyarok többsége nem is hallott.

Mindenesetre úgy tűnik, a pénz nem számított – derül ki a Blikk által megszerzett listából, amely szerint csak előételből 11 félét választhatott a násznép. Hallott már a homár-mangó krémfreschről? Vagy a fésűkagyló-wakaméról? A szerencsés “elit” tagjai ezekből is falatozhattak.

A wakame nagyjából így néz ki:

Wakame
Fotó: Pixabay

Főételnek választhattak borjú bécsit, őzsültet céklával és sütőtök rizottóval, de volt lazactortellini, homár, kaviár, homárbisque is. A nehezebb ételek kedvelői – Németh Szilárd előnyben – tömhettek magukba karcagi birkapörköltet és/vagy pacalt is.

Hosszú sor várt az ingyen töltött káposztára Debrecenben

Éjféli vacsora gyanánt felszolgáltak töltött káposztát friss kenyérrel és tejföllel, de akinek ez túl kispolgári volt, választhatta a borjúpaprikás tésztában nevű különlegességet is.

Desszertek közül említést érdemel a Macaron lollipop, a Toffifee desszert és Mont Blanc kockadesszert – a listából mi csak szemezgettünk, a teljes menü a Blikk cikkében olvasható.

Hadházy: Dubajba repülhetett nászútra Mészáros Lőrinc és szerelme, Várkonyi Andrea