Mészáros-lagzi: ennyi drága autót nem nagyon láttak még a környéken

Ország

Pénteken összeházasodott Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Alcsútdobozon. Egy helyi szerint ennyi drága autó nem járt még a környéken.

Az esküvő rendben lezajlott, igaz, a helyszínre érkező mentő okozott egy kis aggodalmat, de aztán kiderült, csak elővigyázatosságról van szó. Szép őszi napja volt az ifjú párnak, akik az alcsúti arborétumban mondták ki a boldogító igent.

A Blikk úgy tudja, 100-200 vendég lehetett jelen a ceremónián, a jó hangulatról és zenéről Radics Gigi és Gönczi Gábor zenekara, a Smile gondoskodott. A finom falatok között birkapörkölt is volt, amelyet egy karcagi szakács készített el, aki korábban több fesztiválon is diadalmaskodott.

Az esküvőt biztonságiak védték, akik körbevették az egész arborétumot, a bejáratokat lezárták, a területre majdnem két héttel az esküvő előtt már senki nem mehetett be. A helyiek azonban tudták, mi készül itt. A Blikknek egy környékbeli így nyilatkozott a nagy napról:

Sok esküvőt tartanak itt, de ennyi drága autót nem nagyon láttunk a környéken. Meg egy új, titkos bejáratot is készítettek, ami egyenesen a parkolóba visz.

Valószínűleg az “ifjú pár” is itt hajthatott be, mert nem sikerült őket lencsevégre kapni.

Pénteken tehát örök hűséget fogadott egymásnak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Várkonyi Andrea ezzel Magyarország leggazdagabb feleségévé lépett elő, férjének becsült vagyona 407,7 milliárd forint.

Fotó: Blikk

Hívatlan vendég, Dzsudzsák, mentőautó – zajlik a Mészáros-lagzi

Megkezdődött a Mészáros-Várkonyi-lagzi, fekete fólia mögött zajlanak a megható események