Orbán Ráhel; Tiborcz István;

Orbán Ráhel családostul Spanyolországba költözött – Debrecenből kaptak egy kis fenyegetést

Ország

Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel és családja elköltözött Magyarországról és egy európai tengerparti városban, a spanyolországi Marbellán telepedett le – tudta meg a Blikk.

Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a hangulatos dél-spanyol településen élnek, ahol családias apartmanok és andalúz stílusban épített házak sorakoznak.

A Blikk úgy tudja, a kormányfő legidősebb unokáját, Alízt – aki a nyáron múlt 5 esztendős – egy ottani nemzetközi magániskolába iratták be.

Az intézmény honlapja szerint 3 éves kortól fogadják itt a gyerekeket és két nyelven (angolul és spanyolul) zajlik a magas szintű oktatás. A bilvárlap szerette volna a miniszterelnök környezetéből is információkhoz jutni, ám ott nem jártak sikerrel.

Orbán Ráhel Instagram-bejegyzése (annak, aki láthatja a zárt profilt) viszont azt bizonyítja, hogy az értesülés valós:

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.

Orbán Ráhel LinkedIn-profilja viszont nyilvános, itt valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként:

A hírt nem hagyta szó nélkül Varga Zoltán debrecceni DK-s országgyűllési képviselő sem, aki Facebook-oldalán kemény üzenetet fogalmazott meg:

A Kedves Vezető elsőszülött lánya, annak családja, közte T.Istvánka magánzó Spanyolországba költöztek.
MENEKÜLNEK!
FELESLEGES. Spanyolországgal kiadatási egyezményünk van

– írta Varga, aki szombaton Gyurcsány Ferenc debreceni fórumán is ott lesz.