Gyerek cipők idén őszre

Ország

A gyermek számára a legfontosabb, hogy a viselt cipő kényelmes legyen és megfelelő alátámasztást nyújtson. Mivel ők egész nap rohangálnak, játszótérre mennek, iskolában vannak, így a legjobb, ha időt szánunk a márkás termékek megtalálására. 

Szerencsére az őszi lábbelik tekintetében nincsen hiány. Legyen szó zárt változatokról, esetleg csizmákról vagy bakancsokról, a BORGO gyerek cipő és bakancs kínálatában szinte bármit megtalálhatunk, amire szükség lehet. 

Őszi divatos gyerek lábbelik

Idén ősszel ismét hódítanak a gumicsizmák, illetve a feltűnőbb színű és mintázatú gyerekcipők. Legyen szó barna bakancsról, Skechers világítós gyártmányról, esetleg Wink modellről, a kínálatuk rendkívül széles. Szeptemberben is számos újdonság került a boltok polcaira, illetve a webáruházak választékába, így a rendeléssel sem lesz gond. 

Az őszi gyerek cipők kínálata

Ott vannak a Skechers kollekciói, ahova a Sweetheart Lights villogó cipő is tartozik. Ezt a színes és divatos darabot 28-as mérettől egészen 36-os nagyságig meg lehet rendelni. A legcsajosabb modell egy teljesen új gyártmány, amely idén ősszel debütált a webáruházban. Az Air-Cooled technológiának hála, ez a sportos cipő még magasabb szintre emelte a légpárnás ütéscsillapítást. A gyártó a szintetikus felsőrészt egy kopásálló talpfelülettel egészítette ki, így lett igazán esztétikus és tartós az összhatás.

Az esősebb napokra tökéletes választás továbbá a Wink egyik gumicsizmája, amelyből kisfiúknak és kislányoknak egyaránt találhatunk megfelelő stílusú darabot. A figurás, pocsolyában is használható termék jól bírja a megpróbáltatásokat, ami mellett praktikus és szárazon is tartja a gyermek lábát. A főbb tulajdonságai között a redőzött talp, a bélelt belső rész, a könnyű felhúzhatóság és a kiváló ár-érték arány szerepel. Nem véletlen, hogy ekkora a sikere, hiszen a Wink már több mint 20 éves múlttal rendelkezik a gyerekcipők gyártása területén. Folyamatosan fejlesztenek és megújulnak, igyekeznek igazodni a igényekhez, így a népszerűség töretlen.

Választható továbbá Goll Heavy barna gyerekbakancs is, ami pedig a hideg és havas reggelen lehet jó útitárs. Se az eső, se a sár, sem pedig a téli hózáporok nem fognak ki rajta, hiszen vízlepergető és bélelt belsőrésszel rendelkezik. Az unisex design lehetővé teszi, hogy lányok és fiúk egyaránt viselhessék. A talprész pedig igazán puha érzetet kelt, míg a sarokrész képes az erősebb energiát is felfogni. Ennek köszönhetően akár egész napos járkálásra is tökéletesen alkalmas lehet. 

A nagyobbaknak pedig ott van a Van Comfycush Old Skool fekete sneakere, amely nemcsak stílusos, hanem praktikus is egyben. Az unisex darab ugyanis kiválóan alkalmas a fiúk farmeres szettjéhez, illetve a lányok szoknyás outfitjéhez egyaránt. Nem kell tehát megalkudni, ha a letisztult és hagyományos Vans kollekcióból választunk a számukra.