Nagy Feró

Puzsér szerint Nagy Feró csótány létére szégyenszemre kutyának szegődött

Ország

Puzsér Róbert ezúttal sem kímélte Nagy Ferót. Nem ez volt az első eset, hogy kifejtette véleményét a “nemzet csótányáról”, kritikája most még erősebb, mint legutóbb.

Sokan úgy gondolják, Nagy Feró nem érdemelte meg a nemrég átvett Kossuth-díját. Az énekest azonban hidegen hagyja, mit gondolnak róla mások, ahogy ő fogalmaz, nem érdekli őt a senkiházi, sikertelen személyek kritikája. Puzsér Róbert ismét megírta, mit gondol róla.

Nagy Feró kőkeményen beleszállt azokba, akik hűséggel megszolgált Kossuth-díját kifogásolni merészelték. A Kádár-rendszer egykori csótánya feleslegesen vette a kritikákat a szívére, azok ugyanis épphogy nem a pop- és rockzenei életművének szóltak, hanem kifejezetten annak, ahogy az utóbbi tíz évben csótány létére szégyenszemre kutyának szegődött, hogy farkát csóválva szolgálja gazdáját néhány, asztal mellől odavetett finom falat reményében

– kezdi cikkét Puzsér, aki szerint a Beatrice frontembere az elmúlt években módszeresen bontotta le magáról azt a képet, amiért az ország egy része valaha tisztelni tudta őt. Puzsér Földes László Hobo szavait idézve úgy jellemzi Nagy Ferót, hogy a kutyák királyából a királyok kutyájává vált. És szerinte az Orbán-rendszer sem Feró “csótányságát”, hanem kifejezetten kutyaságát jutalmazta a Kossuth-díjjal.

Puzsér ezen a ponton megemlítette posztjában Kovács Ákos és Majka nevét is:

Nagy Feró éppúgy a hűségéért kapta a Kossuth-díjat, ahogy a negyvennégy éves Kovács Ákos, és ugyanezért kapja meg hamarosan a nemzet Majkája is.

Puzsér “Csótánynak jobb volt” című teljes cikkét itt a Hírklikken lehet elolvasni.