Ezért fogyott le ilyen látványosan Kasza Tibi

Ország

Az utóbbi hónapok alatt 20 kilótól szabadult meg Kasza Tibi. Most kiderült, az életmódváltás hátterében egy betegség is áll.

A legtöbb ember felszedett magára néhány kilót a karantén alatt. Így volt ezzel a népszerű énekes és műsorvezető, Kasza Tibi is. Nem nagyon foglalkozott vele, annak ellenére, hogy felesége, Kasza-Darai Andrea, becenevén Manker próbálta rávenni őt az életmódváltásra. Aztán egy vizsgálaton kiderült, Tibinél hármas szintű zsírmájat diagnosztizáltak, valamint epeköve is van. A súlyos epekő mellékhatásaként is jelentkezhetett a zsírmáj diagnózis. Ha állapota rosszabbra fordult volna, akár májátültetésre is sor kerülhetett volna.

Hogy mi történt a vizsgálat után, arról a Borsnak nyilatkozott Kasza Tibi:

Akkor eldöntöttem, hogy még egyszer hajlandó vagyok magamat átformálni, mert van egy lányom, akivel minél több időt szeretnék eltölteni, látni felnőni és szertném majd egyszer én férjhez adni.

Tibi kidolgozott egy saját módszert, ami annyira hatásos, hogy 108 kilóról fokozatoan 88,6 kilóra fogyott le, ami az ideális testsúly számára. Nem éhezteti magát és sok folyadékot fogyaszt, napi 3-4 liter vizet is megiszik. Sokkal energikusabb, mint korábban, már nem számít, mennyit kell szaladgálnia a kislányával, abszolút bírja vele az iramot, nem úgy, mint korábban.

Bár Kasza Tibi életmódváltása sokat javított egészségi állapotán, az epekő-műtétet nem fogja megúszni, de egyelőre még elhalasztja.