Kommentháború Szabó Zsófi pucér fotója alatt

Ország

Szabó Zsófi meztelen fotót osztott meg magáról. Hogy ez mire volt jó, csak ő tudhatja, mindenesetre a fotó melletti kommentekből érdekes dolgok derülnek ki.

Szabó Zsófi még soha nem osztott meg magáról olyan merész képeket, mint legutóbb.  A fotókon hátulról, anyaszült meztelenül láthatjuk őt, ahogy az ablakban ül és a tájat bámulja.

Az egyik kommentelő ezt írja:

Nagyon jó kép lett! De én biztos nem tenném közzé a világhálóra. Megtartanám magamnak! Persze büszke vagy, hogy sikerült lefogynod, van önbizalmad stb…. amivel nincs is gond, én is 30 kg-t fogytam le szülés után. Nekem is vannak ilyen képeim, de biztos, hogy nem tenném ki, márcsak azért sem, mert ne rajtam csurgassa a sok kielégítetlen barom a nyálát, kettő a gyermekem miatt sem, mert ne az legyen a téma az oviban, suliban, hogy az Anyukád mutogatja magát! Persze mindenki maga dönti el, mit hogyan tesz, de egy Anyukának mérlegelni kell! A kép, mint mondtam szuper és csinos vagy! De gondolj a kisfiadra, ő vajon szívesen látja vissza a szépséges Anyukáját, ahogy a férfiak csurgatják a nyálukat és ízléstelenül írnak az Anyukájának!

Szabó Zsófi így reagált:

Szerintem a fiam büszke lesz rám! Ameddig viszont ezt én saját magam így gondolom, azt hiszem senkinek nincs ehhez köze! Köszi!

Hogy Szabó Zsófi kisfia valóban büszke lesz-e meztelenkedő anyukájára, azt nem tudni, a műsorvezetőnő rajongóit ettől sokkal jobban érdekli, hogy vajon ki készíthette a képet. Zsófi válaszaiból erre is fény derül, ugyanis Járai Máté színész ezt írta a fotójához:

Még senki nem tudja, hogy hamarosan én vagyok úton Hozzád.

Mire Zsófi így reagált:

Na ez az! Meg fognak őrülni, ha te holnap megérkezel! Ígérd meg, hogy lefotózol, mert anyukám túl jó fotós.

Egy hozzászóló azt írja, biztos abban, hogy ezt a fotót nem Zsófi anyukája készítette, és hamarosan fény derül Zsófi új szerelmére, aminek nagyon örül. Annak viszont kevésbé, hogy így néz ki a mai világ: szerelem, házasság, gyerek, válás, újabb nagy szerelem.

Aki szeretné követni a kommentháborút, annak érdekes Szabó Zsófi bejegyzését bogarásznia, mert sok érdekesség kiderül belőle:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés