Új online műsort indít Friderikusz Sándor

Ország

Interjúk, portrék, riportok minden olyan témáról, amelyek Friderikusz Sándort érdeklik. A csatorna leírása szerint erre számíthatunk majd a Friderikusz podcast-től.

Az ismert televíziós személyiség és producer új műsorát először április 29-én lehet meghallgatni és (nézni)  a Facebookon és a Youtube csatornán. A kedvcsináló videóban feltűnik a Dumaszínház igazgatója, Litkai Gergely is akiről Friderikusz portrét rajzol. A felvezetésből úgy tűnik, hogy a műsort humor és önirónia is körbelengi majd.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban az jutott az eszembe, mi lenne, ha végre azzal foglalkoznék, ami tényleg érdekel. Például ha rendszeresen olyan témákról és olyan emberekkel beszélgetnék, amelyek és akik engem biztosan foglalkoztatnak.

Az elmúlt másfél-két évben összegyűjtöttem hatszáznál is több témát és személyiséget, tulajdonképpen ezeknek a kibeszéléséből, bemutatásából áll majd a csütörtök esténként 8 órakor a facebook-on és a youtube-on látható, de bármikor visszanézhető sorozatom, amit podcast-formában meghallgatni is lehet – írja a műsorvezető.