Női táskák a Riekertől

Ország

Mi, nők szeretünk többféle táskát is a gyűjteményünkben tudni, amelyeket alkalmanként váltogathatunk. Vannak olyan hölgyek, akiknek mindenféle stílusú táskából van legalább egy, még olyanok is, akik kifejezetten egy konkrét fazonra esküdnek. Bármelyik kategóriába is tartozol, tarts velünk, és ismerd meg a Rieker női táskákat, mindenféle táskatípus megtalálható náluk!

A klasszikus retikülök

A hétköznapok során leggyakrabban használatos táskatípus a klasszikus retikül, amelyet általában a vállunkra tudunk felakasztani vagy a kezünkben hordani. Ezek mindenféle színben, fazonban fellelhetőek a piacon. Azért is szeretjük annyira őket, mert egyszerre stílusosak, lazák, sőt, tágasak is. A hétköznapi rutin minden eszköze elfér benne, így bármikor felkészülten indulhatunk el otthonról. Ráadásul ezek a táskák általában több rekesszel, zsebbel vannak ellátva. 

A vállra akasztós modellek

Ha neked is pörgős életed van, és folyton rohanásban vagy, akkor bizonyára te csak olyan táskákat preferálsz, amelyet egy gyors mozdulattal keresztbe dobhatsz a válladon. Ezek általában állítható, hosszú vállpánttal rendelkeznek, így nemcsak praktikusak, de nagyon kényelmesek is. Ez a darab szintúgy számos rekeszt biztosít a holmink tárolásához. Különböző méretekben kaphatóak, de legtöbbjükben szintén elfér “az egész életünk”.

Ha úgy érzed, itt az ideje megjutalmazni magad néhány új táskával, akkor a LifeStyleShop webáruház különleges kiegészítői között te is megtalálod a tökéletes darabot!

Praktikus hátitáskák

Néhány éve lett őrülten népszerű divat a piacokon a nőies hátitáska. Ezek szinte mindig jól mutatnak rajtunk, s könnyedén hordhatjuk őket iskolába vagy munkába is. Jól elférnek benne a dolgaink, nem is beszélve arról, hogy az egyik legstílusosabb táskatípusról beszélünk. Ma már kaphatóak nagyon egyedi mintázatú termékek is. Elegánsan kialakított fazonuknak köszönhetően a mi megjelenésünk is egyedivé varázsolható.

Miért éppen a Rieker táskák?

Talán neked elsősorban a cipőkről ugrik be a Rieker név. Valóban, a márkanév kínálatának szerves magját a lábbelik alkotják, azonban számos más kiegészítővel is jelen van a piacon. A több száz éves múlttal rendelkező vállalat kollekciói habár minden évben megújulnak, azonban egy valami mégsem változik; ez pedig a színvonal. A Rieker termékek kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, s azok egyszerre divatosak és kényelmesek, praktikusak is. A cipők terén például az ő nevükhöz fűződik az ún. ANTISTRESS® technológia, amely maximális kényelmet biztosít a sarkaknak és talpaknak egyaránt. De a cipők mellett minőségi táskákkal is találkozhatunk a kínálatban.

Egyszóval, megéri a Riekert választani! Most bátran böngészhetsz az egyik legnagyobb online Rieker cipőboltban, ahol többek között az első, Budapesten található márkabolt teljes választékát is felfedezheted!