Dancsó Péter

14 éves srácot alázott Dancsó Péter, majd jobbnak látta elnézést kérni

Ország

Nehogy magára haragítsa milliós követőtáborát.

Dancsó Péter, az utóbbi években egyre szürreálisabb videókat gyártó népszerű youtuber egy 14 éves almásfüzitői fiút parodizált. A srácról annyit érdemes tudni, hogy saját községéért igyekszik a lehető legtöbbet tenni. Az Index készített vele egy videóriportot nemrégiben.

Itt egy összefoglaló az azóta törölt Dancsó-performanszról – via 24.hu:

Sokak szerint Dancsó túl messzire ment, személyeskedésbe fordult a paródia, ezért aztán jól meg is kapta a magáét. Többek között Tóth Gabitól is. Márpedig, akinek a fiatalabbik Tóth-lány is beszól, az jobb, ha felköti a gatyáját.

Ezt írta Péternek az énekesnő:

Magyarország legnépszerűbb vloggere, influencere enyhén szólva is megalázta ezt a roppant értékes és intelligens srácot! Szeretném hát megosztani, hogy mindenki lássa Udvardi Petit, aki már most többet tett a környezetéért, mint 33 évesen Dancsó Péter… De inkább beszéljünk Udvardi Péterről, aki 14 éves , sokak számára követendő példa!! Nekem az ő és a hozzá hasonló fiatalok adnak reményt, hogy az én gyermekem is egy értékes világban, értékes emberekkel szocializálódhat! Hajrá Peti! Soha ne engedd, hogy elvegyék a hited!

Dancsó később Insta-storyban üzent, azt írta,

videóival nem célja senkit megbántani, ha Udvardi Pétert valamilyen módon mégis megsértette, akkor itt kér elnézést tőle.