Bezárt az IKEA

Ország

Az IKEA az emberek egészségét figyelembe véve mind a három Magyarországon található áruházát bezárja március 21-től, és ez így is marad a további információk bejelentéséig.

„Tisztelt vásárlóink! Az egészség a legfontosabb, ezért az IKEA a jelenleg kialakult helyzet miatt – megelőzésképp – lemondja a 30 éves évforduló megünneplésével kapcsolatos összes nyilvános rendezvényt. A helyi és a nemzeti hatóságok egyaránt keményen dolgoznak azon, hogy a COVID-19 koronavírus terjedését minimalizálják. Ezeket a törekvéseket szeretnénk azzal támogatni, hogy minden magyarországi IKEA áruházban felfüggesztjük az áruházi vásárlást 2020. március 21-től kezdődően további értesítésig. A megnövekedett érdeklődés miatt az online rendelés átmenetileg nem elérhető, kérjük látogass vissza később. Mindent megteszünk, hogy az összes rendelést teljesíteni tudjuk. Köszönjük a megértésedet!”

– olvasható az üzletlánc honlapján.

Az online rendelés sem üzemel jelenleg, de hamarosan újból elérhető lesz, hogy aki mutatós bútorra, vagy dekoratív kiegészítő elemekre vágyik, az meg tudja vásárolni az áhított termékeket.