Gyűjtést szerveztek a hármas tragédia áldozatainak családja részére

Ország

Hárman haltak meg egy közlekedési balesetben Debrecen mellett. A család szeretné együtt eltemetni az elhunytakat, de erre nincs pénzük. Segítséget kérnek.A tragédia október 3-án történt a 354-es számú úton, Debrecen közelében. A rendőrség információi szerint egy 30 éves debreceni férfi vádolható a baleset okozásával. A fiatalember Skodájával 22 óra 30 perc körül a 354-es számú úton haladt Bocskaikert felől Debrecen irányába, amikor az út 5. kilométerszelvényében áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő Seat típusú személyautóval.

A baleset következtében a Seat típusú gépkocsi 20 éves sofőrje és 23, valamint 41 éves utasai olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg másik két utasa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Skoda vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A gyászoló család az RTL Klub híradójának nyilatkozott, és elmondták, a fiatal pár hat éve volt együtt, közös életet terveztek. A fiú családjában három gyerek maradt árván, őket a nagyszülők nevelik fel.

A temetésre nincs pénzük, ezért segítséget kérnek. A helyi gyülekezet lelkésze próbál nekik segíteni. Az édesanya arra is figyelmeztet, sokan próbálják kihasználni a helyzetet, és valótlan számlaszámot adtak meg. Aki szeretne segíteni, az hívja őt fel előtte, vagy személyesen is átadhatja az adományt.

A számlaszám:

Komor Bettina : OTP BANK 11773449-02078777

PERSELY LESZ KIHELYEZVE,ÉS AKI ÚGY GONDOLJA
VIRÁG,KOSZORÚ HELYETT ÍGY IS SEGÍTHET A GYÁSZOLÓ CSALÁDNAK,
AZ ÚR ADJON VIGASZTALÁST MEGNYUGVÁST ÉS ERŐT ELHORDOZNI A FÁJDALMAT ÉS AZ ŰRT TÖLTSE BE,VÉGTELEN SZERETETÉVEL ÉS KEGYELMÉVEL…

Éva Tibor Komor irta::
felhivom mindenkinek a figyelmét hogy ami tőrtént baleset a lányommal sokan meg adtak számlaszámot ami nem valos és nem a miénk. aki utalni szeretne előtte hivjon fel telefonon. elérhetőségem 06306182534 vagy személyesen is meg teheti