Orbán írásban üzent: libernyákok, migráncsok, védekezés

A koronavírus-járvány miatt kimaradt fellépési lehetőségek helyet esszét írt a magyar miniszterelnök.  Ebben leginkább azt magyarázza, hogy mi a baj a libernyákokkal. Orbán írása vége felé hosszú koronavírus elleni védekezést ígért, és elkezdte készíteni híveit a 2022-es nagy ütközetre.

Karácsony és Fürjes tovább fejlesztené Budapest közlekedését

Olyan gyakorlatias megoldásokat keresünk, amelyek egyszerűsítik az emberek hétköznapjait. Célunk, hogy az utazók gyorsabban, kényelmesebben, kevesebb átszállással érjenek célba, hogy kevesebb legyen a dugó, a dugóban töltött idő. Ezzel azt is elérjük, hogy a klímát is kíméje a budapesti közlekedés, tisztább legyen a levegő, csökkenjen a légszennyezés – foglamazott Fürjes Balázs a Miniszterelnökség Budapest és […]

Erdő Péter

Erdő Péter: az eucharisztia iránti vágy uralta az elmúlt időszakot

Az eucharisztia iránti vágy uralta az elmúlt időszakot, amikor a koronavírus-járvány miatt a hívek nem vehettek személyesen részt szentmiséken. Erről beszélt Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus YouTube-csatornáján vasárnap megosztott, a budapesti Hősök terén felvett videóüzenetében.

Szijjártó: Amina Mohamedet és Liam Foxot támogatjuk a WTO főigazgatói posztjára

Amina Mohamed korábbi kenyai külügyminisztert és Liam Foxot, a britek volt kereskedelmi miniszterét támogatjuk a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) főigazgatói posztjára – közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap közösségi oldalán.

Országosan 17 ambuláns mintavételi pont segíti az ingyenes tesztelést

Amennyiben valakinek a kontaktkutatás kapcsán szükséges a tesztelése, a háziorvos időpontot kérhet a 17 ambuláns mintavételi pont valamelyikére, ha a jelentkező tünet- és panaszmentes – hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnap Őrbottyánban, az új egészségház avatásán.