290 milliárd forintra nőhet az online divatüzletek forgalma idén

Magyarországon az online divatüzletek 2020-as, 240 milliárd forintos forgalma 21 százalékkal 290 milliárd forintra nőhet az idén, részesedésük a divatpiacon a 2020-as 17,5 százalékról 20 százalékra emelkedhet 2023-ra – áll a Glami, a több mint 250 meghatározó európai divatwebáruház kínálatát egy online platformon összesítő keresőoldal internetes adatfelvételen és értékesítési statisztikákon alapuló kutatásában.

Miskolc polgármestere is megkapta az oltást, pedig már átesett a betegségen

“Ma én is megkaptam az oltást. Annak ellenére, hogy átestem a betegségen, elsők közt regisztráltam, mert fontosnak tartom, hogy minél előbb védettséget kapjunk, minél előbb átoltott legyen az ország. Főleg most, amikor az egészségügyi szakemberek szerint is elérte hazánkat a harmadik hullám” – tette közzé közösségi oldalán Veres Pál, Miskolc polgármestere.

Orbán: ha az emberek Afrikából hazahozzák a vírusmutánsokat, „akkor kész vagyunk”

A miniszterelnük szerint a határoknál mindenképpen szigorítani kell, az utazásokat, főleg az Európán kívüli utazásokat radikálisan korlátozni kell, ezért kérte az operatív törzstől, hogy szigorú szabályokat dolgozzanak ki – hangzott el a miniszterelnük pénteki Kossuth rádiós interjúján.

Országos tisztifőorvos: húsvétra minden regisztráltat szeretnének beoltani

Szeretnék felgyorsítani az oltások ütemét, a cél, hogy húsvétig mindenki megkapja az oltóanyagot, aki előzetesen regisztrált rá – közölte az országos tisztifőorvos  a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.