Tíz napon át várják a látogatókat Veszprémben a Rozé, Rizling, Jazz Napok programjai

 Tíz napon át várja a látogatókat ingyenes programjaival a 13. Rozé, Rizling és Jazz Napok július első felében Veszprémben. A blues, a jazz és a funkzene mellett környékbeli borászatok kínálják italaikat – közölte csütörtökön az MTI-vel a fesztiváligazgató.

Június közepén rendezik meg a VI. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált

 Június közepén rendezik meg – a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program részeként – a VI. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált, amely négy napon át operettelőadások mellett gyermekprogramokkal és művészekkel szervezett beszélgetésekkel várja a közönséget.

Felavatták a veszprémi ActiCity Tánc- és Mozgásművészeti Központot

Veszprémben a múlt adja a biztos alapokat, legyen szó akár hagyományokról, épületekről, követendő példákról – mondta Porga Gyula (Fidesz-KDNP), Veszprém polgármestere a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program keretében átadott ActiCity Tánc- és Mozgásművészeti Központ pénteki ünnepélyes megnyitóján.

Oscar-díj – Változtak a közösségi médiával és a filmek promóciójával kapcsolatos szabályok

A legutóbbi díjszezonban felmerült kérdésekből okulva az amerikai filmakadémia változtatott a közösségi médiával és a filmek promóciójával kapcsolatos szabályain – számolt be róla kedden a The Guardian online kiadása kedden.