Lukács Laci megfázott, de a Campus első napja pont azt hozta, amit vártunk

Helyi hírek Party Zone

Tankcsapda, Gayle, őrült árak. A 2024-es Campus Fesztivál első napja pont olyan volt, mint amit egy nyitónaptól elvárunk.

A Nagyszínpadon Nagy Bogi délutáni matinéja után az első nagyobb show, a Follow the Flow egész sok embert odavonzott, a korai kezdés és a világos ellenére. Élőben sokkal rockosabb, lendületesebb a zenéjük, mint amit a rádióban megszokhattunk.

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a Tankcsapda lépett a színpadra. A “Campus-turné” első állomásán a legnépszerűbb dalaikat hozták. Mit mondjak, jót tomboltunk! Lukács Lacinak pedig jobbulást kívánunk (megfázott).

Majd követekezett Gayle. Az amerikai énekesnőnek egy igazán ismert slágere van, nálunk legalábbis, és ez sajnos meg is látszott. Szinte tapintható volt, hogy mindenki azt az egy dalt várta, amit persze csak a koncert végén énekelt el.

Őszintén, én sem tudtam mire számítsak, de egy nagyon energikus, tehetséges lányt láttam a színpadon. Kicsit az volt az érzésem, hogy ő sem érti, miért van itt, hisz az emberek nemhogy nem tomboltak, de még tapsot is alig-alig kapott a foghíjas publikumtól. Pedig megérdemelte volna.

Fontos infó, hogy a jegypénztárak az idén máshova kerültek, a Pörgettyű mellett keressétek!

Ami az árakat illeti, egy 2:1-es halvány rózsaszín jeges vízért 1400,- forintot fizettem. Amúgy fröccsöt kértem…

– BG –

Kapcsolódó:

Árak a Campuson: ennyiért ehetünk-ihatunk idén