Csuklós buszok Debrecenben

Baleset miatt terelőútvonalon közlekedik több debreceni buszjárat

Helyi hírek

Baleset történt a Vágóhíd utca és a Rigó utca kereszteződésében. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt a 15, 15H, 15Y, 15YH, 30, 30A és a 30H jelzésű autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A Széna tér/Bayk András utca/Bánk/Borzán Gáspár utca irányába közlekedő 15, 15Y, 30 és 30A jelzésű autóbuszok a Vécsey utca – Gizella utca – Diószegi út terelőútvonalon közlekednek. A Széna tér/Bayk András utca/Bánk irányába közlekedő 15H, 15YH és 30H jelzésű autóbuszok a Vécsey utca – Galamb utca – Vágóhíd utca – Lion Office Center – Vágóhíd utca – Galamb utca – Gizella utca – Diószegi út terelőútvonalon közlekednek.

A járatok a Zsibogó (Diószegi út irányába), Rigó utca és a Bihari utca megállóhelyeket nem érintik.

A Doberdó utca/Jégcsarnok irányába közlekedő 15, 15Y, 30 és a 30A jelzésű autóbuszok a Diószegi út – Gizella utca – Vécsey utca terelőútvonalon közlekednek. A Doberdó utca/Jégcsarnok irányába közlekedő 15H, 15YH és a 30H jelzésű autóbuszok a Diószegi út – Gizella utca – Galamb utca – Vágóhíd utca – Lion Office Center – Vágóhíd utca – Galamb utca – Vécsey utca terelőútvonalon közlekednek.

A járatok a Borzán Gáspár utca, Sipos utca és a Rigó utca megállóhelyeket nem érintik.

– DKV –