Tasó László és Orbán VIktor

“Undorító spicli” – Tasó László fizikai erőszakkal fenyegetőzik, miközben sorra leplezik le a piszkos ügyleteit

Helyi hírek

Sértődött közleményt jelentetett meg honlapján Tasó László, Hajdú-Bihar megye 3. számú választókerületének 2022-ben óriási többséggel megválasztott országgyűlési képviselője.

A fideszes politikus azt sérelmezi, hogy a hatóság szabálytalannak minősítette a magánerdejében uniós támogatásból épített lombkoronasétányát.

Tasó szerintAz erdei ökoszisztémák térítésmentesen nyújtott közjóléti funkcióinak fejlesztése” című felhívás keretében támogatott közjóléti projektek vizsgálati összegzését a hatósági egyeztetéseket mellőzve az érintettek érdemi bevonása nélkül honlapján tette közzé, melyet vele közel egyidőben a “baloldali-liberális” (Tasó mindig ezzel az ócska dumával jön, ha valaki kritikát fogalmaz meg vele szemben – a szerk.) hírportálok is azonnal lehoztak.

Na folytassuk. A fideszes azt írja, “példátlan módon a jelentésben a hatóság elnöke publikálta, véleményezte, összemosta és összehasonlította az önkormányzati területen közpénzből finanszírozott és fenntartott gyöngyTösi beruházást a magánerdőkben jelentős önerővel vállalt, 5 évig a pályázók saját költségén üzemeltetni köteles erdő közjóléti beruházásokat”.

Nagyon várná azt a pénzt

Tasó szerint a jelentés az egy éve tartó boszorkányüldözéshez kitalált hazugságokra épített ügy miatt felheccelt közvéleményre akart nyomást gyakorolni.

Azt írja, minden pályázati feltételt teljesített, ennek ellenére – és ezt írta a legnagyobb méretű betűvel:

A jövedelmet NEM termelő beruházáshoz a mai napig nem folyósították a 2021-ben megítélt és 2022 végén benyújtott kérelemben szereplő kiutálásra jóváhagyott támogatást, ami súlyos többletkamat terhet okoz.

Tasó érzelmesre váltva a hangnemet, úgy fogalmaz, a nyíradonyi Dinnyési Kirándulóhely erdő közjóléti beruházás a több ezer látogató örömére a térségben és a választókerületben a családok, gyermekek, óvodás és iskolás csoportok, közösségek és természetkedvelők legkedveltebb erdei kirándulóhelye.

Tasó László szerint boszorkányüldözés zajlik ellene, amit Hadházy Ákos, “egy eltorzult küldetéstudattal rendelkező undorító spicli üvöltött a világba”.

„Történnie kell valaminek és lenni kell olyan körülménynek, ami megváltoztathatja ezeket a mindenkire káros és veszélyes folyamatokat, különben szétesik és eldurvul a közösség, elszakad a cérna és beköszönt a verbális után a hétköznapi erőszak korszaka

– írja Tasó László, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Szépen hízik Tasó László uradalma, a család is jól jár

Pitiánerségek

Hadházy sem volt rest, gyorsan előszedett néhány ügyletet, amolyan jellemrajzként. Az egyik Tasó vendégházával kapcsolatos:

A nyilvános adatbázis tanúsága szerint Tasó László feleségének cége két „vidékfejlesztési stratégiára” kapott 23 és 47, azaz összesen 70 millió forintot. Ebből a „Lila Akác Vendégház“ falán csak 23 millióról tájékoztat a tábla, „Szálláshely kialakítása Nyíradony Szakolykerben“ projektleírással, de a vityillót elnézve a másik 47 milliós is ebbe a házikóba folyhatott.
Ha engem kérdeznek, Tasó „Vidékfejlesztő“ László nem nagyon akarja kiadni a kéglit. A honlapjuk szerint NAPI 90 EZER forintért lehet kibérelni, de MINIMUM HÁROM ÉJSZAKÁRA. Tehát 270 ezer forintot (egy gyermekvédelmi gyám nettó havi fizetését), kell kipengetni, ha valaki a képviselőnél akar vendégeskedni a festői Nyírségben. A szálláskereső portálokon nem találtam meg a Lila Akácot, viszont a többi nyíradonyi szálláshely 60-80 ezer forintért bérelhető ki három napra – így Tasóék akár lakhatnak is a villában, nem kell félniük, hogy betoppan egy vendég.
Részletek itt:

Majd Hadházy posztja után “véletlenül” bezuhantak az árak:

Még egy érdekesség:

Tasó László FIDESZES KÉPVISELŐ családi cége FRIDZSIDERT, GRILLSÜTŐT, BORHŰTŐT VETT 10 MILLIÓ FT EU-S PÉNZBŐL. A berendezések feltételezhetően a 23+47 millió mocskos brüsszeli támogatás segítségével épült “vendégházba” kerültek (ahova egészen tegnap reggelig csak napi 90 ezerért lehetett szobát foglalni, azt is csak úgy, ha minimum 3 éjszakát bevállal valaki a kies Nyíradonyban, a lombkorona ösvények hazájában).