“Miért hallgatnak Kósa Lajosék?” A Fidesz pedofilbotránya miatt tüntettek Debrecenben

Helyi hírek

Mándi László és Szabó Bence, a két momentumos debreceni önkormányzati képviselő szervezett csütörtökre tüntetést a fideszes KESMA-birodalomba betagozódott Napló székháza elé.

A helyszínen néhány tucat, talán 50-60 tüntető hallgatta a beszédeket. Szabó Bence és Mándi László debreceni momentumos önkormányzati képviselők arról beszéltek, hogy a bicskei pedofilbotrány kapcsán nem a lemondott Novák Katalin és Varga Judit a valódi felelősök. Azért kellett őket leváltani, mert megsértették Orbán Viktor hatalmát – mondta Szabó Bence.

A polgármesteri székre pályázó Mándi László kérdőre vonta a debreceni fideszes politikusokat is, akik hallgatnak az ügy kapcsán. Név szerint említetette Kósa Lajost, Pósán Lászlót, Tasó Lászlót, Papp Lászlót, Barcsa Lajost és Széles Diánát.

“Megbuktak politikusként, megbuktak emberként, és többük meg fog bukni júniusban a választáson is”

– mondta Mándi.

 

Ne hagyjuk, hogy Orbán Viktor és a többi cinkos két nő szoknyája mögé bújva ép bőrrel megússza ezt! Tüntessünk együtt az igazságért a városunkban, február 15-én csütörtökön 17:00-tól a Csapó utca elején, a Napló székház előtt! Álljunk ki az áldozatok mellett, álljunk ki az igazságért!

olvasható a Facebook-eseménynél.

Budapesten pénteken várható egy komolyabb megmozdulás Azahriah és ismert influenszerek vezetésével.

Előzmény:

Ismételten lemondásra szólította fel Balog Zoltánt Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke