Sas utcai mélygarázs Debrecen

A debreceni DK üdvözli a Sas utcai mélygarázs megépítését

Helyi hírek

A helyi ellenzéket is megosztja a napokban átadott Sas utcai mélygarázs ügye. Míg Mándi László, a DK nélküli ellenzék polgármesterjelöltje szerint a projekt csak egy látványberuházás, Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció debreceni országgyűlési képviselője más véleményen van.

“Debrecen alapjáraton Debrecen-ellenes polgármesterével nagyon máshogy látjuk a világot, benne gyökeresen máshogy szeretett városom, Debrecen jövőjét-sorsát is” – kezdi Facebook-bejegyzését Varga.

Majd így folytatja:

“Azonban abban, hogy egy (európai) nagyváros nem létezhet parkolóházak-mélygarázsok nélkül, abban biztosan egyetértünk! Üdvözlöm azt, és fontos – bár még tétova, és kicsinyke – lépésnek tartom, hogy végre elkészült a Sas utcai mélygarázs, ahol 270 (valójában 207 – a szerk.) autó parkolására van lehetőség, és amely így némileg mérsékelni tudja a belváros kaotikus parkolási gondjait is.”

Varga Zoltán úgy véli, a Sas utcai mélygarázs “végre egy ésszerű, Debrecen lakóinak életét megkönnyítő-segítő beruházás az elmúlt évek őrült, jövőpusztító gyárépítései után”.

Előzmények:

Ez a gond az új debreceni mélygarázzsal – Mándi László észrevételei

Elkészült a Sas utcai mélygarázs Debrecen belvárosában, piknikezni is lehet fölötte