A debreceni Juhász Csaba és Gábri Gabriella a Cápák közöttben

Félmilliárd forintért érkezett a debreceni pár a Cápák elé, Moldován András már a pitch közben kiment

Helyi hírek

A debreceni Juhász Csaba és Gábri Gabriella a magánéletben és a munkában is egy párt alkotnak. Közös projektjükön, ami egy orvosbiológiai innováció, már több mint 9 éve dolgoznak. Most látták elérkezettnek az időt arra, hogy az RTL-en futó Cápák között című műsorban szerepeljenek.

Céljuk, hogy folyékony kötszerükkel piacra lépjenek, és az emberek minél szélesebb körben megismerjék az Organica FX márkát. Csaba és Gabriella a Cápáktól másfél millió eurót (bő félmilliárd forintot) kértek, amiért cserébe 20 százalékos részesedést ajánlottak fel.

Csaba és Gabriella állati és emberi használatra is kifejlesztett egy-egy terméket, 9 év munkájuk van benne. Eddig nagyjából 2500 terméket osztottak ki, hogy visszajelzéseket kapjanak. A reakciók elsöprő többsége pozitív volt, ám a Cápákat így is erősen megosztotta az ajánlat.

Moldován sertésmogul András egy ponton be is szólt, hogy “ez hülyeség”. Juhász Csaba ezt kikérte magának, ám Moldován hajthatatlan volt, és Balogh Leventét is megtalálta:

“Ha te ezt elhiszed, Levi, én kimegyek!”.

Így is tett. Üzlet végül nem lett, de a többi Cápa nem osztotta Moldován András véleményét, és bár a termék tetszett nekik, befektetésre nem találták alkalmasnak.

A debreceni innovátorok 33:30-tól.

Itt pedig  a sertéscápa kiakadása: