Momentum akkugyár-ellenes demonstráció Debrecen Papp László

Megkezdte a közmunkát Szabó Bence, aki a nyáron demonstrációt szervezett Papp László hivatala elé

Helyi hírek

48 óra közmunkára ítélték Szabó Bencét, a Momentum debreceni önkormányzati képviselőjét – írtuk meg nemrég. Az ellenzéki politikus szerint “bűne” annyi volt, hogy az akkumulátorgyárat ellenzők oldalára állt.

A képviselő július végén néhány társával blokád alá vette Papp László polgármester irodáját, hogy ráébresszék, “itt az ideje végre hallgatnia a debreceniekre és ki kell írnia a népszavazást az akkumulátorgyárakról”. A blokádot követően maga a polgármester tett feljelentést Szabó ellen, a nyomozás pedig novemberben zárult le.

Szabó Bence pénteken új fejleménnyel jelentkezett a Facebook-oldalán: megkezdte a közhasznú munka teljesítését. Kérdésünkre közölte, a Széchenyi kerti Református szakszolgálatnál helyezték el, ahol udvarrendezési és takarítási munkákat kell végeznie.

Mindeközben Papp László polgármester továbbra sem mer kiállni a debreceniek elé, és azokat a civileket, akik a gyermekeik és városunk jövőjét védik, a debreceni Fidelitas troll oldalain keresztül próbálja lejáratni. Két dolog biztos. Papp László nem érdemli meg a debreceniek bizalmát, én pedig továbbra is ki fogok állni Debrecenért, bármilyen módon is próbálnak megfélemlíteni

– üzente Facebook-oldalán az ellenzéki képviselő.