Szeged, drágul, bérlet, közlekedés, utazás, tömegközlekedés, troli, busz, villamos

Fontos változásokra hívta fel a figyelmet az SZKT

Helyi hírek

A Szegedi Közlekedési Társaság több, fontos változásra is felhívta a szegediek figyelmét hivatalos Facebook oldalán megosztott posztjaiban. Változnak a menetrendek és az ügyfélszolgálati irodájuk címe is.

„Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a közösségi közlekedés visszaáll a tanév ideje alatti menetrendre. Járataink 2024. január 8-án üzemkezdettől “Tanév tartama alatti munkanapokon” menetrend szerint közlekednek” – írták az első bejegyzésben.

Kiemelték: a részletekről a lakosok az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak: https://szkt.hu/menetrendi-valtozasok-2024-januar-8-an…

Ezt követően a Szegedi Közlekedési Társaság egy másik bejegyzésben arról tájékoztatott, hogy ügyfélszolgálati irodájuk címe is megváltozott.

„Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2024. január 8-tól Ügyfélszolgálati Irodánk címe megváltozik. Új címünk: Szeged, Zrínyi u. 4-8.Változatlan nyitvatartás mellett, munkanapokon 7:45 – 17:00 óra között várjuk Tisztelt Ügyfeleinket” – osztották meg a friss információt.

Zárásképp felhívták a figyelmet arra is, hogy a 2023. évi bérletek 2024. január 5-ig érvényesek. A 2024. évre szóló parkolóbérletek ONLINE is megvásárolhatóak. Erről részletesen ide kattintva tájékozódhat: https://szepark.hu/december-10-tol-megvasarolhatoak-a…

(SZKT hivatalos Facebook oldala)

Fotó: Frank Yvette