Puli Állatvédő Egyesület Debrecen

Sikerült! Összegyűlt a debreceni Puli Állatvédő Egyesület másfél milliója, kifizethetik a tartozásukat

Helyi hírek

Megmozdultak az állatbarátok, sikerült összedobni a debreceni állatmenhely állatorvosi tartozását.

December 18-án aggasztó hírt közölt a debreceni Puli Állatvédő Egyesület: másfél millió forintos tartozást halmoztak fel egy állatorvosi rendelő felé, így januártól csak azonnali fizetés esetén kaphattak volna ellátást az egyesület által felkarolt bajba jutott állatok.

Szerencsére a gyűjtés hamar lendületet vett, és két nap alatt már össze is jött az összeg fele, de mostanáig nem érkezett friss információ arról, mennyi pénz hiányzik még.

A menhelyre karácsony előtt mi is ellátogattunk, hátha több emberhez jut el a bajba került egyesület híre:

Erőn felül, szívvel-lélekkel az otthontalanná vált állatokért. A debreceni Puli Állatvédő Egyesületnél jártunk

Az örömhír pedig január 4-én este érkezett: megvan a másfél millió, sőt még egy közel félmillió forintos, csak január elején esedékes számlát is sikerült rendeznie a Puli Állatvédő Egyesületnek.

Hálásan köszönjük az állatbarátok összefogását, akik megmozdultak a mentett állatokért és menhelyünk lakóiért! Sikerült össze gyűjteni a teljes összeget, mellyel az állatorvosnak tartoztunk a segítségetekkel, SŐT még egy közel fél millió forintos számlát is rendeztünk, ami csak január elején lett volna esedékes! Hihetetlen az összefogás! Köszönjük Mindenkinek!

– üzente Facebook-oldalán az egyesület.

Ha továbbra is szeretnéd őket támogatni , ezek a lehetőségek:

Adományvonal: 13600 (47) mellék A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Puli Állatvédő Egyesület Számlaszám: 11738015 20002987 00000000 ( Karácsonyi Angyal) IBAN szám: HU76 11738015 20002987 00000000 SWIFT kód: OTPVHUHB

PayPal: puli.debrecen@hotmail.com