Szeged, Kockanapok, LEGO, kiállítás, Agóra

Kocka napokat tartanak az Agórában

Helyi hírek

Az idei Kocka Napok lesz a legnagyobb rendezvénysorozat, melyen Legoból készült műveket állítanak ki, idén az Agóra teljes földszintjét elfoglalja a bemutató. A kiállítás 2023. december 29-30. között tekinthető meg 9:00 és 18:00 óra között.

Közel 2.000.000 kockából álló rengeteg egyedi alkotást és különleges gyári készletet láthatnak a kilátogatók. Egyedi formában mutatnak be filmjeleneteket és videojáték-jeleneteket. A kiállításon Harry Potter, a Marvel és DC világ szuperhősei mellett a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei is kiállításra kerülnek, de a Reszkessetek betörőkből is  láthatóak jelenetek.

Ezen kívül a világ csodái és ismert épületek is megtekinthetőek.  Továbbá a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban. Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát.

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kíván építeni, a hegynyi ömlesztett kocka segítségével semmi sem szabhat határt képzeletének. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

A rendezvény 2 éves kor alatt ingyenesen látogatható, 2 éves kor felett a jegyár egységesen 1500 Ft/fő.
A jegyek a kiállítás ideje alatt, a helyszínen, készpénzért válthatóak. A kiállításra  jegyeket bankkártyával nem lehet vásárolni.

Fotó: Frank Yvette