Kósa Lajos M3 csomópont

“Te szerencsétlen jószág!” Kósa Lajos hálálkodást remélt, de valami egészen mást kapott

Helyi hírek

Megszaporodtak az elégedetlenkedők Kósa Lajos, Debrecen elsőszámű fideszes országgyűlési képviselőnek Facebook-oldalán. Legalábbi a politikus pénteki posztjánál.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a szokásos csinnadrattával, önfényezéssel jelentették be a térség kormánypárti képviselői, hogy több mint húsz évnyi huzavona után végre elkészült az M3-M35 autópálya görbeházi csomópontjának fejlesztése, aminek eredményeként a két szomszédos nagyváros, Debrecen és Nyíregyháza immár mindkét irányból közvetlenül autópályán is elérhető.

Kósa Lajos a helyszínen arról is beszélt, hogy a beruházás tervei már az első Orbán-kormány idején megvoltak. Az utána következő időszakban (Medgyessy, Gyúúúcsánybajnai) azonban “lemondtak a két város autópálya-összeköttetéséről, helyette megépítették a mára már bezárt, leromlott állagú polgári archeoparkot”.

Elkészült az M3-M35 autópálya görbeházi csomópontjának fejlesztése
A drónnal készült képen az M3 és az M35 autópálya görbeházi csomópontja a fejlesztése átadása napján, 2023. december 15-én. A 4,9 milliárd forint magyar forrásból megvalósított beruházás elkészülte után a két szomszédos nagyváros, Debrecen és Nyíregyháza immár mindkét irányból közvetlenül autópályán is elérhető. MTI/Czeglédi Zsolt

Arról a tényről viszont, hogy mi történt az elmúlt 14 évben Orbán Viktor visszatérése után, mélyen hallgatott. Kósa Facebook-posztja alatt erre, és egyéb furcsaságokra is rámutatnak a kommentelők. Hadd idézzünk néhányat:

Ki az a marha , aki Debrecenből elmegy a 35km -re lévő elágazáshoz , ami ráadásul fizetős , onnan meg 50km.-t megy még Nyíregyházáig !!! Debrecenből a 4.-es főútvonalon pedig 49km. csak a távolság és nem fizetős !! Megint felépült valakinek vagy valakiknek a családiházuk ebből a csomópontból !! Ezt hívják Kósa project-nek !!

Na,ezt kéne még homlokon vágni egy baseball ütövel!

Lalika 80 éves anyjának megint lesz egy új BMW “segédmotorja” idén karácsonyra.

Kinek a penzen is keszult? Aztan kiket is fognak lehuzni a fizetos utakkal???

Legalább az ukrán melósok és szavazók gyorsabban eljuntnak majd a bmw gyárba! Rühedék fidesz maffia!

Politikust ünnepelni azért, mert utakat épít olyan, mint megtapsolni az ATM-et mert kiadta a pénzünket.

Te szerencsétlen jószág! Eddig is fel lehetett menni az M35-ről, az M3-ra Nyíregy felé!

Elmaradt a szentelés! Baj lesz ebből.

Csuhásokat kihagytátok…

Hívek, itt védhetitek meg Kósa Lajost a nemtelen támadásokkal szemben: