Rászoruló családokat lepnének meg egy különleges színházi előadással

Helyi hírek

Különleges kampánnyal készül az ünnepekre a Rádió 88 a Szegedi Nemzeti Színházzal és a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetével közösen.


Idén a rászoruló családok karácsonyát szeretnék szebbé tenni egy felejthetetlen színház élménnyel, ezért a Nagyszínház Padlás című darabjára hívják meg a nélkülözőket. A Padlás a legsikeresebb magyar musical, melyen a bemutató óta eltelt több mint három évtizedben számos generáció nőtt fel. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje kivétel nélkül minden néző szívét meghódította. A valóság és a mesebeli világ keveredése mellett a fülbemászó dallamok is gondoskodnak arról, hogy garantáltan mindenki visszatalálhasson gyermeki énjéhez.

A Rádió 88 kezdeményezésére ennek az előadásnak a maradandó emlékével lepné meg a három intézmény a rászoruló családokat. A rádió azt kéri ahallgatóitól, hogy november 26-ig az iloveszeged@radio88.hu e-mail címre
küldjék el annak a családnak a nevét és elérhetőségét, akiket megajándékoznának az ünnepekkor. A nélkülöző családokat a meghívás mellett további felajánlásokkal is lehet segíteni. A kizárólag karácsonyi édességből, új mesekönyvből és társasjátékból álló csomagokat a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád vármegyei szervezetének irodájában, a Szeged Plázában, illetve a Rádió 88 Kisfaludy utca 18. szám alatti épületében várják, december 13-ig. A Padlás ünnepi előadása karácsony előtt lesz a Nagyszínházban. Az előadásra nemcsak a rászoruló családok, de az ajándékcsomagot felajánlók is meghívást kapnak, így együtt hangolódhatnak az ünnepekre.