Pataky Attila

Debrecenbe jön Pataky Attila, hogy a hitről beszélgessen egy lelkipásztorral

Helyi hírek

Pataky Attilával beszélget Oláh István lelkipásztor a Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban november 9-én, csütörtökön este hat órától.  A csaknem 50 éves zenei pályafutása alatt rengeteget hallottunk a miskolci rockzenészről. De vajon megtalálta-e azt a világot, melyet álmodott magának?

A számtalan megjelent cikk és interjú azt a Pataky Attilát mutatja be, akit ő szeretne láttatni? Milyen szerepet tölt be az életében a hit? Mit jelent a személyes életében, amikor azt énkeli „Tudlak Istenem.”? Többek között ezeket a kérdéseket is felteszi Oláh István nagytemplomi lelkipásztor az ismert zenésznek.

További rendezvények

November 11. (szombat)

16:00-18:00 – Irodalmi séta és gyermekfoglalkoztató a Petőfi Emlékévhez kapcsolódva

November 23. (csütörtök)

18:00 – Kovács Krisztián Bölcső és kereszt című könyvének bemutatója

November 13. (hétfő)

17:30 Kálvinista Mennyország sütemény bemutatása, amely a Csokonai Emlékév kapcsán csak a november 13-ai héten a Karakter 1517 Könyvesbolt és Karakter kávézóban kapható.

18 óra – Ízek és imák- gasztronómiai körutazás Csokonaitól a Kálvinista Mennyországig – gasztronómiai beszélgetés a Csokonai emlékévhez kapcsolódva.

December 2(szombat)

9:00-11:00 – Karácsonyvárás a Karakterben – gyermekfoglalkozás a Természettárral

December 4. (hétfő)

18 óra – Végtelenbe libbenő…Melankolikus emlékgyöngyök könyvbemutató Sz. Kóczián Melinda Emlékére. Az emlékkötetet a szerkesztők Szilágyi Imre és Vitéz Ferenc mutatják be.

December 8. (péntek)

18 óra – Az igazság napjának születése. Betlehemezés a Motollával – Filmvetítés majd beszélgetés a betlehemezés hagyományairól.

December 9. (szombat)

9:00-11:00 – Karácsonyvárás a Karakterben – kézműves foglalkozás Gál Álmos Szundival

December 16. (szombat)

9:00-11:00 – Karácsonyvárás a Karakterben – kézműves foglalkozás a Future of Debrecennel