Ököl, verekedés

Eltörte riválisa orrát a féltékeny berettyóújfalui férfi

Helyi hírek

Berettyóújfalui Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az ellen a férfi ellen, aki ököllel ütötte meg volt barátnője partnerét.

A vádirat szerint a vádlott 2023. április 6-án 18 óra körüli időben Berettyóújfaluban, az egyik nagyáruházból kivezető útszakaszon észrevette, hogy a sértett autójával arra halad, és a járműben utazik az elkövető volt barátnője.

Ezen feldühödve a vádlott az autó után szaladt, és azt leintette. A járműből kiszállt a sértett, azonban ekkor minden előzetes szóváltás nélkül a vádlott rátámadt, őt ököllel kétszer arcon ütötte. Ennek következtében a férfi a földre esett és a vádlott a földön fekvő sértettbe bele is rúgott, majd elhagyta a helyszínt. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványozta, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben börtönbüntetést szabjon ki, melynek végrehajtását próbaidőre függessze fel.