Nyíregyháza Állomás tér és a Huszársor négysávossá bővítése

Forgalomkorlátozások lesznek a nyíregyházi Nagykörút délnyugati szakaszán

Helyi hírek

A Nyíregyháza Nagykörút délnyugati szakasz négysávosítása projekt kivitelezése kapcsán forgalomkorlátozások várhatóak a közeljövőben.


A Szarvas utcán a jelzőlámpás forgalomirányítás megszűnt, viszont a többi, jelenleg is fennálló forgalomkorlátozás továbbra is érvényben maradt. Folytatódnak a Debreceni út – Váci Mihály út kivitelezési munkálatai az alábbiak szerint: jelenleg a Váci Mihály út középszigetének építése és a kereszteződésben a csapadékvíz csatorna átépítése, illetve a Debreceni út önkormányzati ágán a buszöböl kialakítása zajlik. A következő ütemben folytatódnak a kereszteződésben a csapadékvíz csatornaépítés munkálatai, a járdaszigetek átépítése, illetve a Debreceni úti felüljáró másik oldalának átépítése. A főpálya 0,000-0,450 kilométer szelvény közötti szakaszán elkészült a csapadékvíz elvezetés, jelenleg a pályaszerkezet építését végzik, amelyet a szegélyépítési és aszfaltozási munkák követnek.

A Debreceni út, Simai út, Állomás felől érkező forgalmat jelenleg jelzőlámpa irányítja. A következő ütemben új forgalomkorlátozás várható a megépített fő pálya jobb oldalán való átvezetéssel, a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Folytatódnak a Simai út aszfaltozási munkái. Az Almatároló bejárata a végleges új helyére kerül.

Állomástérnél új forgalmi terelés várható. Tekintettel arra, hogy a projekt szinte teljes területén folyik a kivitelezési munka, kérik az arra közlekedőket, hogy az ideiglenesen bevezetett forgalomkorlátozás jelzéseit szíveskedjenek betartani!