Jósavárosi kondipark

Pénteken és szombaton rendezik a Jósavárosi napokat

Helyi hírek

Idén is megrendezik augusztus 11. és 12. között a Jósavárosi Napokat az Ungvár sétányon. Ez lesz a 49-ik alkalom, hogy megrendezésre kerül az esemény. A pénteki nap a sportolásról szól majd.  

Szombaton  a Jósavárosban működő civil szervezetek, az Együtt a Családért Kulturális Egyesület, a Gyermekekért, Fiatalokért és Családokért Közhasznú Egyesület, illetve a Váci Mihály Kulturális Központ szervezésében színpadi előadásokat, kézműves foglalkozásokat, tűztánc show-t, cukorágyút és élő mesefigurákat láthatnak a kilátogatók.

A Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport szombaton 3 órakor kezdi meg a felvonulást, a mi az esemény hivatalos megnyitója is egyben. 15:30 – kor Kovács Ferenc polgármester köszönti az érdeklődőket. Az egész napos rendezvény során bemutatkoznak a helyi civil szervezetek, lesz néptánc, színpadi produkciók, bemutatók, este a VOX utcabállal zárja a rendezvényt, de előtte még egy tűztánc show-t is bemutatnak A nap folyamán tombolasorsolást is tartanak.

A színpadi programok mellett az Ungvár sétányon lesznek kitelepülések, termékkóstolók, kecskelábú asztalokon 15 helyszínen ismerkedhetnek meg az érdeklődők akár a vármegye kulturális értékeivel, vagy Nyíregyháza helyi termelőivel. Idén 3. alkalommal Ilk község önkormányzata is kitelepül.