Szeged, Volánbusz, elektromos busz, közlekedés, tömegközlekedés, utazás, bemutató, Széchenyi tér

Ideiglenes forgalomszabályozás lesz a Széchenyi téren és a Galamb utcai ívekben augusztus 06. – augusztus 27. között

Helyi hírek

2023. augusztus 6. és augusztus 27. között a Szegedi Közlekedési Kft. a Széchenyi téren és a Galamb utcai ívekben a villamos vonalon síncserét végez. A Széchenyi téren emiatt a tér északi oldalán az autóforgalom az Anna-kút felől a Stefánia felé terelőútvonalon, a Horváth Mihály utcán keresztül lesz lehetséges. Emellett a tér nyugati oldalán a parkolási lehetőség átmenetileg megszűnik a Nagy Jenő utca és a Károlyi utca között.

Vágányzár miatt vasárnaptól egy szakaszon nem jár az 1-es és a 2-es villamos Szegeden


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Galamb utcában mind az Indóház téri, mind a Boldogasszony sgt-i csomópontban munkavégzés lesz. Emiatt a Bánomkert sor és a Galamb utca átmenetileg egyirányú forgalmú lesz. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez idő alatt a „Kőlyuk” is le lesz zárva MÁV-munkavégzés miatt a gépjárműforgalom elől. A Szent Ferenc utcai parkolót a Galamb utca felé nem lehet elhagyni, zsákutcává válik.

Az autóbuszok forgalma is módosul az Indóház téren. A 20-as járat a Bem utca elején áll meg mindkét irányban. A 21, 77, 90-es járat a Bánomkert sor – Galamb utca érintésével fordul meg, felszállásra a Galamb utcában lesz lehetőség. A 21-es és a 77-es járatok Szeged vá. irányban a Bécsi krt. és Oldal utca ideiglenes megállóhelyeken állnak meg, és kihagyják a Szent Ferenc utca megállóhelyet. A helyközi járatok a Boldogasszony sgt-i ideiglenes megállóból indulnak.

(SZTK)

Fotó: Frank Yvette