Beszakadt aszfalt Debrecen és Józsa között

A rendkívüli időjárás miatt egy rakás debreceni buszjárat terelőútvonalra kényszerül

Helyi hírek

A rendkívüli időjárás miatt 2023. június 09-én, pénteken megsüllyedt és beszakadt az úttest a Sillye Gábor utca és a Szentgyörgyfalvi út kereszteződésében. A helyreállítási munkák ideje alatt a 34-es, 34A, 34R, 35-ös, 35A, 35E,35R, 35Y-os, 35YA, 35YR, a 36-os, 36A, 36E, 36R  jelzésű autóbuszok, valamint a 94-es éjszakai járat terelőútvonalon közlekedik. Az érintett járatok terelőútvonala 2023. június 13-án, kedden üzemkezdettől módosult.

34-es, 34A és a 34R járatok terelőútvonala Felsőjózsa irányába:
A járatok a 35-ös számú főútig az eredeti útvonalon közlekednek, majd balra fordulnak a Harmat utcára. Ezt követően balra fordulnak a Sillye Gábor utcára, majd jobbra fordulnak a Felsőjózsai utcára. Az autóbuszok a Felsőjózsai utcáról balra fordulnak az Elek utcára és utána az eredeti útvonalon közlekednek tovább Felsőjózsa irányába.

Az autóbuszok Felsőjózsa irányába nem érintik a Rózsás Csárda, Deák Ferenc utca és a Felsőjózsai utca megállóhelyeket. A járatok a terelőútvonalon a Szirom utca, Harmat utca, Sillye Gábor utca és a Barátság utca megállókban állnak meg.

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP

34-es, 34A és a 34R terelőútvonala a Segner tér/ Doberdó utca irányába:
A járatok a Szentgyörgyfalvi útig az eredeti útvonalon közlekednek, majd lekanyarodnak jobbra a Deák Ferenc utcára. Ezt követően balra fordulnak a Felsőjózsai utcára, majd balra a Sillye Gábor utcára, majd jobbra a Harmat utcára. Az autóbuszok a Harmat utcáról jobbra fordulnak a 35-ös számú főútra és utána az eredeti útvonalon közlekednek tovább a Segner tér irányába.

A csendes eső után zivatarok érkeznek, néhol rövid idő alatt 20-50 milliméter csapadék is lezúdulhat

A járatok a Segner tér irányába nem érintik a Szentgyörgyfalvi úton található Rózsás Csárda megállóhelyet. A járatok a terelőútvonalon a Deák Ferenc utcán lévő Rózsás Csárda, Deák Ferenc utca, Felsőjózsai utca, Barátság utca, Sillye Gábor utca, Harmat utca és a Szirom utca megállókban állnak meg.

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP 

35-ös, 35A, 35E és a 35R autóbuszok terelőútvonala a Felsőjózsai utca irányába:
A járatok a 35-ös főútig az eredeti útvonalon közlekednek, majd lekanyarodnak balra a Harmat utcára. Ezt követően balra fordulnak a Sillye Gábor utcára, majd jobbra a Felsőjózsai utcára.

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP 

35-ös, 35A, 35E és a 35R autóbuszok terelőútvonala a Segner tér/Doberdó utca irányába:
Az autóbuszok a Szentgyörgyfalvi útig az eredeti útvonalon közlekednek. Ezt követően a járatok jobbra kanyarodnak a Deák Ferenc utcára, majd balra Felsőjózsai utcára, majd balra a Sillye Gábor utcára. Ezt követően a Sillye Gábor utcáról jobbra a Harmat utcára térnek le, majd jobbra kanyarodnak a Segner tér irányába a 35-ös számú főútra, és ezt követően az eredeti útvonalon közlekednek tovább.

A járatok a Segner tér irányába nem érintik a Szentgyörgyfalvi úton található Rózsás Csárda megállóhelyet. A járatok a terelőútvonalon a Deák Ferenc utcán lévő Rózsás Csárda, Deák Ferenc utca, Felsőjózsai utca, Barátság utca, Sillye Gábor utca és a Harmat utca megállókban állnak meg.

Beszakadt aszfalt Debrecen és Józsa között

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP 

35Y, 35YA és a 35YR járatok terelőútvonala a Felsőjózsai utca irányába:
A járatok a 35-ös számú főútig az eredeti útvonalon közlekednek, majd lekanyarodnak balra a Harmat utcára. Ezt követően balra fordulnak a Sillye Gábor utcára, majd jobbra a Felsőjózsai utcára.

A járatok a Rózsás Csárda, Gönczy Pál Általános Iskola, Pál utca és Felsőjózsai utca (Sillye Gábor utca irányába) megállókat nem érintik. Az autóbuszok a terelőútvonalon Szirom utca, Harmat utca, Sillye Gábor utca, Barátság utca és a Felsőjózsai utca (Gönczy Pál utca irányába) megállókban állnak meg.

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP 

35Y, 35YA és a 35YR járatok terelőútvonala a Segner tér/Doberdó utca irányába:
A terelés során az autóbuszok a Felsőjózsai utcán a Gönczy Pál Általános Iskola irányába közlekednek. A Felsőjózsai utcáról a járatok jobbra a Gönczy Pál utcára, majd jobbra a Szentgyörgyfalvi útra, majd jobbra a Deák Ferenc utcára kanyarodnak. Az autóbuszok a Deák Ferenc utcáról balra Felsőjózsai utcára, majd balra a Sillye Gábor utcára kanyarodnak. Ezt követően a Sillye Gábor utcáról jobbra a Harmat utcára térnek le, majd jobbra kanyarodnak a Segner tér irányába, a 35-ös számú főútra, és ezt követően az eredeti útvonalon közlekednek tovább.

A járatok a terelőútvonalon a Felsőjózsai utca (Gönczy Pál utca irányába), Pál utca, Gönczy Pál Általános Iskola, Deák Ferenc utcán lévő Rózsás Csárda és a Deák Ferenc utca megállókban állnak meg.

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP 

36-os, 36A és a 36R járatok terelőútvonala az Alsójózsai utcába irányába:
Az autóbuszok a 35-ös főútig az eredeti útvonalon közlekednek, majd jobbra fordulnak a Szordasi útra, majd balra fordulnak a Meszesi utcára, majd tovább haladnak a Tokaji utcán, majd jobbra letérnek a Templom utcára. A járatok a Templom utca után az eredeti útvonalon közlekednek az Alsójózsai utca irányába.

A járatok az Alsójózsai utca irányába nem érintik a 35-ös út, Rózsás Csárda, Csonkatorony utca, a Józsakert utca és a Templom utca megállókat.

A 36-os, 36A, 36E és a 36R járatok terelőútvonala a Segner tér/Doberdó utca irányába:
Az autóbuszok a Szentgyörgyfalvi útig az eredeti útvonalon közlekednek majd jobbra kanyarodnak a Deák Ferenc utcára, majd balra Felsőjózsai utcára, majd balra a Sillye Gábor utcára. Ezt követően a Sillye Gábor utcáról jobbra a Harmat utcára térnek le, majd jobbra kanyarodnak a Segner tér irányába a 35-ös számú főútra, és ezt követően az eredeti útvonalon közlekednek tovább.

A járatok a Segner tér irányába nem érintik a Szentgyörgyfalvi úton található Rózsás Csárda megállóhelyet. A járatok a terelőútvonalon a Deák Ferenc utcán lévő Rózsás Csárda, Deák Ferenc utca, Felsőjózsai utca, Barátság utca, Sillye Gábor utca, Harmat utca és a Szirom utca megállókban állnak meg.

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP 

A 94-es éjszakai járat terelőútvonala a Nagyállomás irányába:
Az éjszakai autóbusz a 35-ös számú főútig az eredeti útvonalon közlekedik. Ezt követően lekanyarodik balra a Harmat utcára, majd balra a Sillye Gábor utcára, majd pedig jobbra a Felsőjózsai utcára. A járat a terelés során a Felsőjózsai utcán a Gönczy Pál Általános Iskola irányába közlekedik. A Felsőjózsai utcáról az autóbusz jobbra a Gönczy Pál utcára kanyarodik, majd tovább halad a Bocskai István útra. Ezt követően jobbra letér a Tokaji utcára, majd balra a Templom utcára, majd balra az Alsójózsai utcára. A járat az Alsójózsai utcáról balra fordul a Nagyszentgyörgy utcára, majd jobbra a Tokaji utcára, majd balra fordul a Bocskai István útra. Ezt követően balra fordul a Szentgyörgyfalvi útra, majd jobbra a Deák Ferenc utcára, majd balra a Felsőjózsai utcára. A járat a Felsőjózsai utcáról a balra fordul a Sillye Gábor utcára, majd jobbra a Harmat utcára, majd pedig jobbra a 35-ös főútra. A 94-es éjszakai járat ezt követően az eredeti útvonalon halad tovább.

Az éjszakai járat nem érinti a Szentgyörgyfalvi úton található Rózsás Csárda megállóhelyet. Az autóbusz a terelőútvonala során a Deák Ferenc utcán lévő Rózsás Csárda, Deák Ferenc utca, Felsőjózsai utca, Barátság utca, Sillye Gábor utca, Harmat utca és a Szirom utca megállókban áll meg.

TERELŐÚTVONAL TÉRKÉP 

– DKV –