Felföldi József debreceni milliárdos

Felföldi József szerint Böjte Csabának már rég nyugdíjba kellett volna mennie

Helyi hírek

Debrecen egyik leggazdagabb üzletembere szerint Böjte Csaba láthatóan nem szeretné még letenni a szolgálatának terhét, pedig már itt lenne az ideje. Felföldi József szerint nagyon nincs rendben, hogy elfogadott lehet az, ahogy a szerzetes beszél.

Felföldi József próbál hinni abban, hogy Böjte Csaba tiszta, jó szándékkal indult el azon az úton, amit most a nőgyűlölet és gyermekbántalmazás szennyez. Az üzletember abban akar hinni, hogy nem az alapvető szándéka volt rossz, hanem a körülmények.

A hatalom, a megfelelési kényszer, a politikai narratíva vagy tudom is én… bármi tette Böjte Csabát azzá az emberré, aki szerint rendben van ötéves kislányokat arra utasítani, hogy imádkozzanak egy terroristáért, aki olyan összetettséget tulajdonít a női léleknek és jellemnek, amit talán egy fejős tehén szellemi szintje is meghalad, s aki az intézményében elkövetett többrendbeli nemi erőszakra csak legyint, sőt kijelenti, hogy nem hisz az áldozatoknak

– írja többek között hosszú Facebook bejegyzésében Felföldi József, aki kijelentette azt is, hogy Böjte Csabának már rég nyugdíjba kellett volna mennie, csak épp a “szent ember” nem óhajtja letenni szolgálatának a terhét, mert a hatalom megrészegíthette.

Böjte Csaba atya nem sokba nézi a nőket: “Ha virágot kapnak turbékolnak. Ha a fejsze fokával kopogtatják a vállukat, akkor sikoltoznak”

Hogy önmagát feljebbvalónak láthatja Böjte, az az üzletember és író szerint egy súlyos betegség, ami a lelket támadja meg, s felzabálva azt csak egy valaha volt jó ember halvány árnyékát hagyja maga mögött. Felföldi József szerint Böjte Csaba már nem érzi más fájdalmát, hiányzik belőle az empátia.

Szomorú, hogy éppen Isten embere kapta el ezt a betegséget. Mondjuk, neki már nem sok köze van Istenhez. Ő már inkább csak a NER kiüresedett lelkű szerzetese, akit kölcsönösen használnak, és aki használ a maga előnyére

– folytatta Felföldi József, aki úgy látja, Böjte szent státusza jól példázza, mi a baj a hitbuzgó országunkkal, ahol a propagandagépezetnek csak a felszín számít, hogy milyen pokol rejlik alatta, az nem.