Kubatov Gábor a Cívis Klubban Debrecenben

Kubatov Gábor a Cívis Klubban – sokakat megörvendeztetett a fideszes pártigazgató

Helyi hírek

Teltházas Cívis Klub várta Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatóját és alelnökét – lelkendezett Kósa Lajos közösségi oldalán.

Kubatov Gábor a Cívis Klubban Debrecenben

A pártigazgató neve a legtöbbeknek onnan lehet ismerős, hogy még  2010. április 7-én és 8-án, az országgyűlési választások előtt a Kuruc.info nyilvánosságra hozott két hangfelvételt, amiben arra utaló beszélgetés hangzik el, hogy van a Fidesz birtokában egy a párt illetve politikai ellenfelei szimpatizánsainak személyes adatait tartalmazó állítólagos adatbázis, másrészt a párt aktivistái által a 2009-es pécsi időközi polgármester-választáson az MSZP rovására elkövetett kampánycsendsértések. A felvételeken a közreadó állítása szerint Kubatov Gábor hangja hallható. Az ügy kapcsán a Fidesz sajtóközleményeket adott ki, melyekben az MSZP és a Jobbik közös lejárató akciójáról beszélnek.

A Központi Nyomozó Főügyészség elutasította az MSZP feljelentését az üggyel kapcsolatban. Az Ügyészség így indokolta meg az elutasítást: “…bár a felvételen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója bűncselekmények és választási csalás elkövetésével “vádolja önmagát és a pártját”, a főügyészség szerint bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel…

Kubatov Gábort 2015. december 13-án a Fidesz alelnökévé választották.

Fotók: Kósa Lajos, Pósán László

A Cívis Klubban vendégeskedett a férfi, aki Le Akarta Kapcsoltatni Az Internetet