Tűzoltóautó

Megmacskásodott egy hajdúszoboszlói fiatalember, ki kellett hívni a tűzoltókat

Helyi hírek

Egészen furcsa esetnél volt dolguk a hajdú-bihari katasztrófavédelmiseknek.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint

fára mászott, és nem tudott onnan lejönni egy fiatalember szombat délután Hajdúszoboszlón, a Böszörményi út közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével lesegítették a bajbajutottat a három méter magas fáról.

További események:

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy étterem konyhájában szombaton délelőtt Debrecenben a Széchenyi utcában. A tűz a helyiség feletti tetőszerkezet gerendájára is átterjedt. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a a lángokat.

Egy személyautó motortere füstölt tegnap a déli órákban Debrecenben a Füredi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, letolták az útról, majd áramtalanították a járművet.

Száz négyzetméteren égett az aljnövényzet Nyíracsádon szombaton kora délután a Hatház utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Száz négyzetméteres területen levágott nád égett szombaton kora délután Hajdúszoboszló közelében a 4-es számú főút mellet. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A beavatkozó egységtől másfél kilométernyi távolságra pedig a száraz aljnövényzet égett, amit a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.

Bozótos és aljnövényzet égett tegnap délután Hajdúhadházon a Silye Gábor utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

Melléképület égett teljes terjedelmében, Debrecenben a Boros utcában. A tűzoltók két vízsugárral eloltották a közeli házakat is veszélyeztető tüzet.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő tegnap délután Hajdúböszörményben a Szent István tér egyik lakásának konyhájában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, ahol bebizonyosodott a mérgező gáz jelenléte. A gázszolgáltató szakembere a főzőberendezést kizárta a szolgáltatásból. Az eset során nem sérült meg senki.

Két személygépkocsi ütközött tegnap késő délután Vámospércsen a Debreceni utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.