A szegedi Kéri Barna az RTL Híradó új műsorvezetője

A szegedi Kéri Barna az RTL Híradó új műsorvezetője

Helyi hírek Ország

A késő esti RTL Híradóban új műsorvezető debütál, a szegedi Kéri Barna, az egykori helyi napilapos újságíró.

Az RTL Híradó késő esti kiadását a jövőben Major Eszter és Rábai Balázs felváltva vezeti majd, hozzájuk csatlakozik új műsorvezetőként Kéri Barna, az RTL szenior politikai riportere. Újságírói tanulmányait a szegedi József Attila Tudományegyetemen végezte, pályafutása kezdetén a Délvilág és a Délmagyarország munkatársa volt.

RTL-es karrierjét szegedi tudósítóként kezdte, 2006 októberétől a hírműsor politikai riportere. Készített tudósításokat a Házon kívül és a XXI. század című műsorokba is. Három gyermek édesapja, masters evezős versenyző.

A Szegeden maradt/ragadt helyi napilapos újságírók egy szomszéd megyei településnevet kötöttek hosszú évekig hozzá: “Kéri Barna, RTL Klub, Csólyospálos”. Így búcsúzott el ugyanis egyik riportja végén a nézőktől, és ez valahogy nagyon mélyen beleégett a kollégák merevlemezébe…

További változások is vannak a csatornánál, Kecsmár Alexandra a Fókusz új házigazdája Barabás Évi és Gál Petra mellett, de érkezik két új meteorológus is az RTL csapatába. Ezekről itt olvashat bővebben.

-ka-